Sigrun Berge Engen har i dag takket ja til stillingen som ny direktør for kommunikasjon ved NTNU. 

Berge Engen uttaler at hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

– Jeg ser med stor interesse på muligheten til å lede arbeidet med synliggjøring av NTNUs virksomhet og bidra til å ivareta universitetets omdømme og dialog med omverdenen.

Bred erfaring

Berge Engen har siden 2016 vært kommunikasjonssjef og senere kommunikasjonsdirektør i et av landets største digitaliserings- og endringsprosjekter, Helseplattformen.

Hun har i tillegg mange års erfaring fra Adresseavisen der hun blant annet har vært kulturredaktør, vaktsjef, prosjektleder og reportasjeleder. Berge Engen har også bakgrunn som journalist og programleder i NRK Trøndelag.

–  Det å kunne arbeide i en kunnskapsorganisasjon med NTNUs visjon og samfunnsoppdrag appellerer både til mine personlige og faglige interesser, sier Berge Engen.

Berge Engen tar med seg mye kunnskap inn i stillingen som kommunikasjonsdirektør ved NTNU.

Av utdanning er hun cand.philol. med nordisk hovedfag, og med samfunns- og mediefag i fagkretsen. Hun har også journalistutdanning fra England og videreutdanning i prosjektledelse.

Svært fornøyd

Direktør for organisasjon og infrastruktur Bjørn Haugstad er svært fornøyd med at Berge Engen har takket ja til stillingen som kommunikasjonsdirektør ved NTNU.

–Sigrun har en solid og spennende bakgrunn. Hun har innsikt og gjennomføringskraft som er svært nyttig for å fylle en så stor og viktig stilling ved NTNU, sier Haugstad.

Sigrun Berge Engen tiltrer stillingen ved NTNU 2. mai.

Berge Engen avløser konstituert kommunikasjonsdirektør Ida Munkeby.