Under Kvalitetsseminaret 2021, Lær å lære, fikk Bjørn Magne Hatlø prisen «Studentenes studiekvalitetspris».

Ett av høydepunktene når Kvalitetsseminaret avvikles ved NTNU i Ålesund, og som det hvert år er knyttet stor spenning til, er hvem studentene har nominert, og hvem som til sist sitter igjen med den høyt hengende «Studentenes Studiekvalitetspris».

Høythengende pris

– Det å bli nominert til denne prisen, ligger det mye vekt i. Bare det at studenter har frivillig gått inn for å nominere er i seg selv en tillitserklæring, og betyr at dere som er nominert faktisk har betydd noe for disse studentene, innledet Einar Isak Torvik Totland, leder av studentparlamentet.

Før Totland røpet hvem som fikk prisen, trakk han frem et sitat hentet fra nominasjonen og som er beskrivende av vinneren.

Glimt i øyet

– Vedkommende er alltid positiv og motivert. Engasjert i pensum, noe som smitter og derfor har gjort dette til mitt favorittfag våren 2021. Aldri noe tull, aldri forsinket, alltid gode svar, lun humor og et glimt i øyet som også igjen smitter.

Til stor applaus kunne derfor Bjørn Magne Hatlø, førstelektor ved Institutt for internasjonal forretningsdrift (IIF), innkassere både heder og ære, blomster og gavekort fra viserektor ved NTNU i Ålesund. Vinneren selv ville ikke ta all ære alene.

– Dette hadde ikke vært mulig uten all støtte fra mange, som har lagt til rette for at jeg kan gjøre en god jobb. Det er mange som skal takkes og dette er ikke gjort av en person, understreket vinneren.

Flere muligheter

Viserektor ved NTNU i Ålesund, Annik Magerholm Fet, stilte seg også i rekken av gratulanter, og fulgte opp med at flere hadde fortjent en pris.

– Gratulerer Bjørn Magne. Dette fortjener du. Alle dere nominerte fortjener også en pris, og jeg skulle så gjerne delt ut en til hver av dere, men det kommer flere muligheter, la hun til.

De øvrige nominerte var:

• Haldor Sæther– Høgskolelærer ved Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk
  • Di Wu– Universitetslektor ved Institutt for IKT og realfag
  • Robin T. Bye– Professor ved Institutt for IKT og realfag
  • Marie Rønhaug Pettersen– Universitetslektor ved Institutt for IKT og realfag
  • André Schlingloff– Universitetslektor ved institutt for Internasjonal forretningsdrift.