Det blir en lærerik og inspirerende dag på Kronprins Haakons SIKT-konferanse 18. oktober. Blant foreleserne finner vi blant annet professor og hjerneforsker May- Britt Moser, konsernsjef i DNV og styreleder på NTNU Remi Eriksen, førsteamanuensis i arkitekturhistorie og bygningsvern ved NTNU Daniel Johansen og president i Norges Fotballforbund Lise Klaveness. På scenen står også artist Isabelle Eberdean – som har sin utdannelse fra jazzlinja på NTNU.

​SIKT er en årlig konferanse initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Formålet med SIKT er å skape et møtested for unge ledere og talent mellom 20 og 40 år. Deltakerne kommer fra ulike sektorer, og fra hele landet. På SIKT kan deltakerne lære av hverandre, teste ut ideer og diskutere felles utfordringer og muligheter i framtidens Norge.

Årets SIKT-konferanse arrangeres i Trondheim og NTNU 17. og 18. oktober – samme sted som SIKT ble arrangert for første gang i 2013. Tema for konferansen i 2022 er «Mening».

Følg konferansen fra NTNU i Trondheim

​Du kan følge konferansen direkte tirsdag 18. oktober fra kl 08:25. Ordfører Rita Ottervik  og rektor Anne Borg ønsker velkommen til Trondheim og NTNU.