Trenger du et blikkfang?

NTHs informasjonsavdeling har nylig fått laget en ny stand spesielt beregnet til bruk på messer, utstillinger og konferanser.

Med sine 6,30 x 2,30 meter er standen et ruvende blikkfang. Den fargelagte tegningen er en nøyaktig kopi av Bredo Greves originale arkitekttegning av Hovedbygget. Med tanke på fremtiden er standen en smule "NTNU-tilpasset", i det den er tilrettelagt for påføring av tekst senere.

Standen fikk sin debut på den store akustikk-konferansen "ICA 95" ved NTH 26. - 30.juni. Senere i sommer, 22. - 25. august, blir den å se på messen "Environment Northern Seas" i Stavanger hvor NTHs satsing på miljø-forskning og -utdanning skal presenteres. Standen vil også bli brukt på Nortech-messen 1. - 3. november, samt noen andre arrangement i løpet av høsten.

Men fortsatt er det mye ledig utleietid. Ta kontakt med info.avdelingen hvis du ønsker å låne standen. Lettveggene transporteres i tre store kofferter med hjul. I tillegg kan info.avdelingen låne ut tilhørende lyskastere, samt diverse brosjyremateriell, bordflagg mm. Info.avdelingen nåes på tlf. 95307.


Foto: Gorm K. Gaare


Updated 18.07.95, Christian Viken, chrisvik@stud.unit.no