14. Volleyball


Oppmann:     Herman Helness
Tlf.:      92357
Medlemmer:    24 stk
Treninger:    Fellestrening med SINTEF hver onsdag på
            Katedralskolen fra 17.30- 19.30.


Volleyballaget ble kretsmestre for bedriftsidrettslag i 1993. Bak fra venstre: Harald Skinnemoen, Teleteknikk, Oddbjørn Grandum, AVH, Morten Fejerskov, Geologi og bergteknikk, Joralf Aurstad, SINTEF og Erlend Opheim, SINTEF. Foran fra venstre: Eli Meistad, Økonomi, Bente Malm, SINTEF og Bodil Hop, SINTEF.
Foto: Jørn Yngve Dahl Stamnes
Bedriftsidrettslaget i volleyball har ett lag i 1. divisjon som vant divisjonen i fjor, og ett andrelag som spiller i 2.div. og ligger på 3'plass på tabellen. Det spilles mix. Det betyr at det må være både damer og herrer på laget - og maksimum tre herrer.

- Vi er med i kretsmesterskap pluss to-tre eksterne cuper utover året, forteller Helness.
- Nivået i gruppene kan være så ymse, fra nybegynnere til mer erfarne som har drevet på noen år. Innimellom har vi en gjennomgang på treningene for å sjekke om treningsopplegget passer deltagerne. Det er en artig idrett, men det gjelder å finne balansen mellom å bare ha det moro og å spille så seriøst at folk synes det er utfordrende å være med. Medlemstallet i volleyball-gruppa har vært ganske stabilt de siste årene. Når folk slutter, tar vi gjerne en annonserunde for å skaffe nye medlemmer. Vi krever ikke at folk skal være verdensmestere. Hovedsaken er at de har lyst til å spille. Vi justerer nivået etter fremmøte på treningen, sier Helness.

Treningen er nå avsluttet for våren. Oppstart igjen til høsten vil bli annonsert i Uke-Avisa.

ÅD


Med dette avslutter Gløs denne artikkelserien. Siden i fjor sommer har vi nå presentert samtlige grupper i bedriftsidrettslaget. Serien vil danne utgangspunkt for en egen brosjyre om NTH BIL som blir utgitt senere.


Updated 03.05.95, Christian Viken, chrisvik@stud.unit.no