Åpen dag i Trondheim

Praktisk informasjon

Som deltaker på Åpen dag er dere selv ansvarlige for å komme dere til/fra oppmøtested for programmet dere er påmeldt. Dere vil få servert lunsj m/drikke kl 11.30, lunsjen blir delt ut der dere avslutter programmet kl 11.30. For dere som skal på ny campus for program etter lunsj anbefaler vi at dere beregner god tid for transport videre til neste oppmøtested.

Du vil få tilsendt praktisk informasjon med tidspunkt og oppmøtested for programmene du er påmeldt. Dette vil komme både på e-post og SMS.

Les likevel informasjonen på denne siden, da det vil være nyttig informasjon om transport og lenker til kart over NTNU i Trondheim.

 


Programmene vil foregår på ulike Campus (steder) i Trondheim. 

Dette er Kalvskinnet, Øya, Gløshaugen, Tyholt og Dragvoll. For dere som skal delta på programmet Marin teknikk, se egen informasjon om transport under feltet buss.

Det er gåavstand mellom Campus Kalvskinnet, Øya og Gløshaugen. For dere som skal på program som foregår på disse stedene så trenger dere ikke ta buss. Det tar ca 25 min å gå mellom Gløshaugen og Kalvskinne, 15 min mellom Gløshaugen og Øya, og 15 min mellom Kalvskinnet og Øya.

Informasjonspunkt

Det vil være informasjonspunkt på Dragvoll, Kalvskinnet og Gløshaugen. Her kan henvende dere for spørsmål, om dere skulle komme for sent til et program, eller ikke finner frem til oppmøtested.

Kartlenke til Infopunkt finner du her:
Infopunkt Dragvoll | Infopunkt Kalvskinnet | Infopunkt Gløshaugen


Buss

For dere som ikke har Busskort hos AtB eller appen "AtB Mobillett" så anbefaler vi at dere kjøper billetter via SMS. Send kodeord [VOKSEN] til 2027. Billetten er gyldig i 90 minutter. Om du skal reise med buss mer enn to turer anbefaler vi at du kjøper døgnbillett. Da sender du kodeord [24T] til 2027. For mer informasjon om priser og billettkjøp se atb.no

Busslinje 5 går gjennom sentrum til Campus Øya, Gløshaugen og Dragvoll. 
Man kan også ta andre busser, men vi anbefaler dere å benytte buss 5.

Holdeplasser: 

  • Gløshaugen: Gå av på Gløshaugen Syd. Man kan også gå av på Studentersamfunder og gå opp til Gløshaugen. Det vil stå studenter ved holdeplassene å vise dere veien videre til oppmøtested.
  • Kalvskinnet: Gå av på Prinsen Kino eller Kongens gate K2. Kalvskinnet ligger i sentrum.
  • Øya: Gå av på StudentersamfundetDet vil stå studenter ved holdeplassene å vise dere veien videre til oppmøtested.
  • Dragvoll: Gå av på NTNU Dragvoll eller Dragvoll, begge holdeplassene er tilknyttet Campus Dragvoll. Det vil stå studenter ved holdeplassene å vise dere veien videre til oppmøtested.

 

*For dere som skal på Program 05 "Marin Teknikk" - dette programmet vil foregå på Campus Tyholt:

For dere som er på program Marin teknikk kl 09.00 - 11.30:
Dere må selv komme dere til oppmøtested på Campus tyholt før programmet starter kl 09. Ta buss 22 eller buss 60, gå av på holdeplass Magnus Berrføtts veg. For dere som skal videre til nytt program etter lunsj ordner vi transport til dere fra campus Tyholt og til neste oppmøtested.
NB! Dere som skal videre på nytt program til Dragvoll: Ta buss 60 kl 11.57 fra Magnus Berrføts veg til Østre Berg, gå over gaten og bytt til buss 5 kl 12.08 fra Østre Berg til Dragvoll.

 

For dere som er på program Marin teknikk kl 12.30 - 15.00: 
Vi ordner transport til dere fra der dere er før lunsj og til Campus Tyholt.
NB! Dere som skal fra Dragvoll til Tyholt: Ta buss 5 kl 11.38 fra Dragvoll til Østre Berg, gå over gaten og bytt til buss 60 kl 11.55 fra Østre Berg til Magnus Berrføtts veg.
Om du ikke deltar på et program før lunsj må du selv komme deg til oppmøtested før programmet starter kl 12.30. Ta buss 22 eller buss 60, gå av på holdeplass Magnus Berrføtts veg. 


Tog

Regionaltog ankommer Trondheim Sentralstasjon. 

Tog fra Trondheim Sentralstasjon til Gløshaugen:

Lerkendal stasjon ligger 5-10 minutters gange fra Gløshaugen.  

Busslinjer fra Trondheim Sentralstasjon til sentrum:

  • 46 Sandmoen til holdeplassen Prinsens gate P1. 
  • 19 Sandmoen til holdeplassen Prinsens gate P1.
  • 3 Sjetnemarka til holdeplassen Munkegata M2.

Fly

Det er to busselskaper som kjører fra Trondheim Lufthavn Værnes til Trondheim sentrum.

Nærmeste holdeplass til Gløshaugen er Studentersamfundet. Fra Studentersamfundet tar det 5-10 minutt å gå opp til Gløshaugen. 


Bil

Informasjon om parkering dersom du kjører bil.


Kart over Campus

NTNU benytter mazemap for å navigere rundt på Campus.
Vi anbefaler at dere benytter mazemap når dere beveger dere rundt på Campus under Åpen dag.

Last ned kart-appen Mazemap


Spørsmål

Fant du ikke det du lette etter? Har du informasjon du mener burde ha vært her. Ta gjerne kontakt med oss på e-post: apendag@ntnu.no

Åpen dag på NTNU