Toppbanner

Smilende studenter. Foto

Her finner du nyttig informasjon for deg som vil bli student.

Her finner du nyttig informasjon for deg som vil bli student.

3. november 2021 ble det arrangert digital åpen dag ved NTNU. Noen av studieprogrammenes webinar ligger som opptak, slik at du kan se de når det passer deg. Livesendingen som ble streamet kl. 10.00 kan du se i opptak her.

Vi minner om at du finner informasjon om de ulike studieprogrammene på hvert enkelt studieprogram sine nettsider.

Se alle våre studieprogram 


2-årige masterprogram

For deg som allerede er kvalifisert for videre utdanning etter bachelorgrad, anbefaler vi digitale møter og opptak av digitale møter for 2-årige masterprogram

Gode tips før studievalg

Gode tips før studievalg

Lær mer om livet som student

Studentdagboka er podkasten for deg som skal begynne å studere. Vi som står bak podkasten er alle studenter som vet hva dere som skal søke høyere utdanning lurer på. Vi tar for oss temaer som studentliv, studievalg, følelsesliv, vennskap og generelle utfordringer du vil møte på veien. Hvis du skal begynne å studere er dette podkasten for deg!
- Hilsen redaksjonen i NTNU student.

 

 Du finner alle episodene på Spotify

 • Følg NTNU student på Instagram
   
 • NTNU studentblogg drives av studenter fra Trondheim, Gjøvik og Ålesund
  Gå til NTNUs studentblogg
   
 • Se videoer fra NTNU student på YouTube
  Gå til YouTube-kanal
   
 • Samfunns- og utdanningsvitenskap. I denne videoen kan du bli kjent med studenter fra sosialantropologi, geografi, sosiolog, statsvitenskap og samfunns- og idrettsvitenskap.

Å begynne med høyere utdanning er en ny fase i livet. Du skal velge hva du ønsker å studere, og noen må kanskje gjøre omvalg for å finne det som er riktig for seg. Mange velger også spesialisering underveis i studiene.

Høyere utdanning handler om å oppnå faglig kunnskap, i tillegg til å lære nytt om seg selv og utvikle seg videre. Det kan bli en ny hverdag med det sosiale, det økonomiske, det å skaffe seg jobberfaringer, og det å finne en god balanse mellom studier og fritid. Hva er viktig for deg, hva vil du lære, hvordan lærer du best og hva vil du bruke utdannelsen din til? 

Les mer på nettsiden til NTNU Karriere
 

Spør oss!

Spør oss!

Opptakskontoret gir deg informasjon om de ulike opptakene våre, søknadsfrister og hva du må dokumentere. 

Har du spørsmål knyttet til et spesifikt studie? Da anbefaler vi å gå til det aktuelle studieprogrammets nettside. Der vil du finne kontaktperson som kjenner studiets innhold og kan svare deg godt på det du lurer på.


 

Ønsker du å chatte med noen som allerede har erfaring med å være student på NTNU? 

 • Du kan sende @ntnustudent spørsmål via Instagram. Følger du kanalen får du dessuten historier fra deres studiehverdager ved NTNU, på kryss og tvers av ulike studieprogram.
   
 • Møt studenter ved NTNU i Ålesund digitalt (zoom). Her kan du se studieprogrammene og melde deg på. 

Se opptak fra digital åpen dag 3. november

Se opptak fra digital åpen dag 3. november

Nå kan du se opptak av sendingen.
Dere får blant annet møte våre tidligere studenter Nina, Zobeir og Gaoshiga som deler av sine erfaringer og gir gode tips til deg som skal søke. Det er også innlegg fra karriereveileder og hilsen fra @ntnustudent som deler fra sine studiehverdager i sosiale medier.  Sendingens lengde er ca 30 minutter. Du kan også åpne i nytt vindu via denne lenken.Fra Kl. 10:30:
Presentasjoner og chat. Det blir parallelle sendinger, og tilgjengelige opptak av tidligere presentasjoner. Delta på det dere ønsker, slik at det blir mest mulig relevant for deg. Vi anbefaler at dere ser denne delen på egen pc med headset. En del opptak blir liggende slik at de kan ses i etterkant av arrangementet. Se menyvalgene under for mer informasjon.
 

Webinar i opptak:


Forkurs

Ingeniør (3-årig bachelor)

Sivilingeniør (5-årig master)


Ikke alle studieprogram har webinar, Se alle våre studier her

Webinar i opptak:

 

Ikke alle studieprogram har webinar, Se alle våre studier her


Webinar i opptak:

3-årig bachelor
 


Bachelor i økonomi og administrasjon tilbys i tre ulike studiebyer. Se studieprogramsidene for informasjon om ulike studieretninger man kan spesialisere seg i.


 

Ikke alle studieprogram har webinar, Se alle våre studier her

Livestreamen ligger nå tilgjengelig som opptak på Instagram @NTNUstudent 

Hva er digital åpen dag?

 

Hva er digital åpen dag?

Som gjest i våre digitale åpne dager har du ikke kamera eller lyd på. Det er mulig å stille spørsmål via chat under noen av arrangementene.  Noen sendinger vises som opptak. Kontakt studieveileder om du har spørsmål du ikke får svar på. Kontaktinformasjon til studieveileder finner du på studieprogrammets nettside. 

Presentasjon av NTNUs studietilbud
 

Følg NTNU student i SoMe

Følg @NTNUstudent

Studentene deler fra studentlivet og svarer på spørsmål.

Facebook     Instagram    YouTube