Sosialt

Sosialt program

Sosialt program

Festmiddag i Erkebispegården

Mandag 4. mai kl. 19:00

Erkebispegården med Nidarosdomen i bakgrunnen

Årets festmiddag holdes i Herresalen i ærverdige Erkebispegården. Herresalen, eller Erkebiskopens hall, er en festsal fra slutten av 1200-tallet. Her tok erkebiskopen mot sine gjester og her ble det holdt viktige møter og overdådige fester. I dag brukes Herresalen til representasjonslokale for mottakelser og middager.

Maten som serveres er det trondheimsrestauranten To rom og kjøkken som står for. To Rom og Kjøkken åpnet dørene i 2005, og har helt fra starten hatt fokus på å fremme lokale råvareprodusenter. Menyen byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat, samt fantastiske produsenter av kjøtt, grønnsaker og bær.

Ekstra stas synes vi i Læringsfestivalen det er at To rom og kjøkken også er en restaurant som setter sine lærlinger og arbeidet med utdanning høyt. I 2017 ble de utnevnt til «Årets Lærebedrift» med denne flotte begrunnelsen:
«To Rom og Kjøkken er i særklasse en lærebedrift som ivaretar hele lærlingen, fra faglig basiskunnskap, teknikker og tidsriktige impulser til de holdningene og verdigrunnlaget vi ønsker at fremtidens kokkeutøvere skal oppvise. Det er en ære å få tildele utmerkelsen som Årets Lærebedrift til en verdig vinner».

Mandag kveld på Læringsfestivalen vil vi få servert en treretters middag med drikke og det vil bli underholdning.

Vi gleder oss til en staselig kveld i Erkebispegården!

dato

Læringsfestivalen arrangeres 4.-5. Mai 2020

sted

kartikon
Realfagbygget på
Gløshaugen campus, NTNU
Høgskoleringen 5

Se kart
 

Social buttons

Abonner på vårt nyhetsbrev
og følg oss i sosiale media

nyhetsbrev ikon twitter ikon facebook ikon