top

Læringsfestivalen 2020

Hva har du lært i år?

Læringsfestivalen 2020 arrangeres
4. og 5. mai på nett

Program lanseres etter påske

TEMAER I ÅR

  • studentaktiv læring
  • læringsarenaer
  • vurdering
  • læring og teknologi
 
 

Læringsfestivalen

Læringsfestivalen 2020 bli digital

På grunn av Covid-19 kan vi ikke møtes fysisk i år – men vi hadde gleda oss sånn til å samle dere alle og få delt gode erfaringer om læring og undervisning, at å avlyse helt er uaktuelt for oss. Derfor møtes vi digitalt i år – 4. og 5. mai som planlagt. Vi er i ferd med å samle inn info fra alle våre flotte bidragsytere og vil lansere programmet på nytt etter påske. Håper at så mange som mulig av dere som hadde tenkt å være med oss i Trondheim i mai nå velger å følge oss på nett. Vi oppdaterer nettsida og sosiale medier så snart vi har noe mer klart. Følg oss gjerne på Twitter og Facebook.

Ta vare på hverandre så lenge!

Les mer >>

Læringsfestivalen 2020

Læringsfestivalens skal inspirere, motivere og vise gode, nye og spennende tilnærminger til undervisning og læring i universitets- og høyskolesektoren.

Læringsfestivalen er en møteplass der undervisere og engasjerte i utdanning møtes og utveksler kunnskap, erfaringer og forskningsresultater. På Læringsfestivalen kan du inspirere og bli inspirert gjennom å dele og ta del i nye spennende tilnærminger. Her kan du også knytte kontakter og etablere nettverk for videre samarbeid.

Helen Bråten og Christian Jørgensen fikk strålende tilbakemeldinger fra de som besøkte Læringsfestivalen i mai – vi har derfor utfordret dem til å komme tilbake! De stiller som innledere første dag med sitt innlegg: Fra karakterjag til CV-verksted

 

Målgrupper for konferansen

Læringsfestivalens målgrupper er alle som er engasjert i høyere utdanning, slik som studenter, vitenskapelige ansatte, ansatte innenfor det administrative, tekniske og pedagogiske støtteapparatet, ansatte innenfor utdanningsledelse; dekaner, programansvarlige, undervisningsledere, studieveiledere, studenter og utdanningenes øvrige interessenter; ansatte i videregående opplæring, arbeidsliv og andre.

Proceedings fra Læringsfestivalen

Læring om læring utgave 3 forside

Nummer 3 av tidsskriftet Læring om læring er ute. Her kan du lese proceedings fra Læringsfestivalen 2019.

I de tidligere utgavene finner du proceedings fra 2017 og 2018.

videoikonVideo fra Læringsfestivalen 2019

Her kan du se opptak fra noen av foredragene på Læringsfestivalen 2019:

Videostreaming mandag | Videostreaming tirsdag


Arrangører

Arrangører:

NTNU - Kunnskap for en bedre verden DIKU


dato

Læringsfestivalen arrangeres 4.-5. Mai 2020

Social buttons

Abonner på vårt nyhetsbrev
og følg oss i sosiale media

nyhetsbrev ikon twitter ikon facebook ikon