Adaklubben

Adaklubben er et gratis fritidstilbud for jenter på ungdomsskolen der vi har det gøy med programmering. I Adaklubben samles engasjerte jenter fra ungdomsskolen for å lære om teknologi og hvordan man kan bruke dette til å lage mye spennende. Det vil være forskjellige typer workshops som f.eks. kurs i grafisk design, hvordan man kan lage sin egen nettside/blogg, apputvikling, utvikling av spill og mye annet gøy!

Adaklubben er en plass der du kan møte nye venner - i tillegg til workshops, vil vi også ha sosiale arrangement der vi blir kjent med hverandre og gjør morsomme aktiviteter.

Workshopene holdes av kvinnelige studenter fra IT-studier på NTNU, og du får muligheten til å høre om hvordan studiehverdagen på NTNU er. Det er også mulighet for omvisning på campus dersom du ønsker det.

Adaklubben blir arrangert på NTNU Gløshaugen og workshopene blir holdt på Cybele - en datasal kun for jenter! 

Oppstart blir på søndag 22. oktober 2017 kl. 18.00-20.00. Da bruker vi litt tid på å spise pizza og på å bli kjent med hverandre, også introduserer vi de forskjellige workshopene og teknologiene som vi vil leke oss med i Adaklubben. Adaklubben arrangeres annenhver søndag frem til jul, og har plass til 15 deltakere. Frist for påmelding er søndag 15. oktober. Påmelding skjer via denne linkenhttps://goo.gl/forms/45vJSQ391IjNYxpl1

Det er helt gratis å være med i Adaklubben.

Kontakt oss gjerne på ada@idi.ntnu.no hvis du har noen spørsmål.