Praktisk informasjon

Mannskoret Pirum underholder, Jentedagen 2011

Sted og tidspunkt

Jentedagen foregår i NTNUs lokaler på Gløshaugen i Trondheim.

Torsdag 15. februar kl 12.00 er det oppmøte utenfor hovedbygget på NTNU Gløshaugen.

Fredag 16. februar kl 14.00 runder vi av arrangementet. Vi har ordnet med buss ned til Trondheim sentralstasjon for dem som skal videre hjem derifra.

Overnatting

Vi dekker en overnatting på hotell (torsdag til fredag). Overnatting skjer på Scandic Hotell Lerkendal der dere får bo på flersengsrom. Rom på hotellet bestilles av arrangørene av Jentedagen og vil bli betalt av NTNU direkte. Dersom du bor i Trondheim eller en av de nærliggende kommunene (for eksempel Malvik, Melhus, Skaun, Børsa osv.) kan du også få overnatte på hotellet.

Reiseutgifter

NTNU dekker reise tur-retur Trondheim med inntil kr.1500. Fra Finnmark med inntil kr. 2500. Du må selv bestille og legge ut for reisen, og NTNU vil refundere avtalt beløp i etterkant av Jentedagen.

I etterkant av Jentedagen sender du inn reiseregningsskjema og alle kvitteringene fra reisen. Reiseregningsskjema får du tilsendt rett etter arrangementet. Vi gjør oppmerksom på at det kan gå inntil fire uker fra du sender inn reiseregningen til du får beløpet utbetalt på din konto. Det er ikke mulig å få refundert reisekostnadene i forkant av Jentedagen. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at dersom du uteblir fra arrangementet, får du ikke refundert pengene du eventuelt har lagt ut for reise.

Reiseforsikring

Vi anbefaler alle deltagerne å sørge for å ha gyldig reiseforsikring før du reiser. NTNU har ingen reiseforsikring som gjelder for Jentedagens deltagere.

Mat

Du får servert frokost på hotellet de morgenene du eventuelt bor der. På Jentedagen får du lunsj hver dag og middag torsdag. Hvis du har spesielle behov i forhold til mat og har informert oss om det i deltakerskjemaet, tar vi hensyn til det.

NB: Dersom du har meldt inn behov vil den maten som er din være markert med ditt navn. Vi ber alle respektere dette og ikke forsyner seg av andres mat. Vi ønsker at alle skal få mat de kan spise.

Hva skal du pakke?

Det kan være kaldt og vått i Trondheim i februar, så vi anbefaler praktisk yttertøy og praktiske sko. Det er ca. en halv times spasertur mellom hotellet og NTNU, så du bør ha med deg gode sko. Av samme årsak anbefaler vi også at du pakker bagasjen lett.

Oppfølging under Jentedagen

Du blir fulgt opp og tatt godt vare på under hele arrangementet. NTNU-ansatte og studenter vil følge deltagerne hele dagen. Dersom det skulle oppstå problemer eller en uventet situasjon, kan du når som helst ringe en av de ansatte eller en av studentene for å få hjelp (du vil få oppgitt alle nødvendige telefonnummer før du reiser).

Kontaktperson hjemme

Alle deltagerne må oppgi navn og telefonnummer til en myndig kontaktperson hjemme (vanligvis en forelder eller foresatt).  Vi tar kontakt med din kontaktperson dersom noe skulle skje med deg eller om du ikke møter opp og vi ikke får kontakt emd deg direkte.

Andre spørsmål?

Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt med oss

Praktisk informasjon

Vi ønsker at deltakerne kommer til Trondheim torsdagsmorgen. Vi dekker en overnatting på hotell. Rekker du ikke fram til Trondheim tidsnok for å nå starten på programmet, dekker NTNU en ekstra overnatting på hotell (onsdag til torsdag).

Oppstart torsdag er kl 12 og vi avslutter fredag ca kl 14. Det vil gå busser ned til togstasjonen.