Bachelorprogram

Vi tilbyr bachelor i;

 

Foto: Marit Album KvernmoDrama og teater
 

Hvorfor oppleves det annerledes å se en teaterforestilling enn å lese et skuespill? Hvorfor er drama en arbeids- og uttrykksform som passer for barn og ungdom? Hvordan skaper man en forestilling som underholder og berører?

Vi tilbyr også årsstudium i drama og teater

 

 

 

Foto: Stine Ånes, IKMFilmvitenskap

Hvilken rolle spiller filmen i dag? Hvilken rolle spilte filmen før? Hvorfor engasjerer enkelte filmer oss mer enn andre? Hvordan påvirker filmens virkemidler oss?

Vi tilbyr også årsstudium i filmvitenskap, og i film- og medievitenskap.

 

 

 

 

Foto: Åshild Berg-Tesdal, HFKunsthistorie

Hva er kunst? Kan alt være kunst? Hva skjer når kunsten blir politisk? Kunsthistorie utforsker relasjonen mellom kunst og mennesker, samfunn og samtid.

Vi tilbyr også årsstudium i kunsthistorie.

 

 

 

 

 

Foto: Stine Ånes, IKMFilm- og videoproduksjon

Hva kan bidra til å gjøre en filmscene uforglemmelig? Ønsker du å skape en filmfortelling som berører og underholder publikum?

Dette er et praktisk-teoretisk studie hvor du både lærer moderne produksjonsteknikk gjennom praksis og det teoretiske grunnlaget om veien fra idè til ferdig film eller video.

 

 

 

 

Foto: Åshild- Berg Tesdal, HFMedievitenskap

 Vil du utforske å forstå hvordan mediene former vår kunnskap om verden? Kan mediene påvirke politikk? Hva kan vi lære av dataspill? Hvilke forskjeller utgjør de ulike mediene i hverdagen for folk flest?

 

Vi tilbyr også årsstudium

Følg oss på Facebook

Facebooklogo

Lurer du på hvordan studiehverdagen er, hva vi forsker på og hvilke jobbmuligheter du har etter endt utdanning? Følg oss på Facebook, og du vil få et godt innblikk i et aktivt og levende fagmiljø.