Tips til studenter som skal levere oppgave

Tips til studenter som skal levere oppgave

Vi hjelper deg med trykking av din masteroppgave, hovedoppgave, bacheloroppgave, eller prosjektoppgave.

 

Slik får du en leveringsklar fil til Inspera

PDF-filen som skal leveres til Inspera genereres når du legger inn informasjon om oppgaven og kan lastes ned uten at oppgaven trykkes. 

 

Bestille trykking av oppgave

 

Hva må studenten betale selv?

Det varierer litt hvor mange trykte eksemplarer instituttet betaler for, så det må du spørre instituttadministrasjonen om. I systemet vårt kan du skrive inn hvor mange du skal betale for selv og hvor mange instituttet skal betale for. Du betaler med kort ved bestilling og instituttet får faktura fra oss direkte. Prisen avhenger av hvor mange oppgaver du bestiller, antall sider og hvor mange sider som skal trykkes i farge. Dette kan du kalkulere selv i bestillingsløsningen vår.

 

Leveringstid

Det tar vanligvis ikke mer enn en-to dager å få studentoppgaven sin trykt, og siden vi prioriterer studentoppgaver foran andre ordrer hvis fristen er kort, kan det også ta enda kortere tid. Dette avhenger av hvor mange oppgaver vi får inn samtidig, så det beste er å sette av et par dager så du er sikker. Du kan ikke forhåndsbestille time for trykking hos oss, men du kan kalkulere pris og legge inn bestilling i vårt bestillingssystem, og da blir ordren prioritert i den rekkefølgen de kommer inn.

 

Praktisk om oppgaven

 

  • Oppgaven bør skrives i samme format som den trykkes, altså A4. På Innsida finnes det en egen Word-mal for masteroppgave (se punktet Hjelp til oppgaveskriving): https://innsida.ntnu.no/masteroppgave

  • I systemet vårt genereres både omslag og tittelside, så det skal ikke være med i filen din. (Tittelside = Det første trykkarket i en bok eller større publikasjon. Tittelsiden står utenfor selve handlingen i boken og inneholder navn på forfatter, tittel, undertittel osv).

  • Omslaget utformes i en allerede definert NTNU-mal, men du kan gjøre enge tilpasninger, for eksempel legge inn et bilde. Det er en fordel om bildet har god oppløsning (300 ppi) for best mulig resultat.

  • Hvis oppgaven har mer enn 80 sider er det også plass til tekst på ryggen.

 

Opptrykk

Hvis du trenger flere oppgaver enn du trodde kan du bestille opptrykk. Informasjonen fra forrige bestilling lagres hos oss, så du trenger ikke å generere nytt omslag eller tittelside, men du må påregne å betale oppstartskostnad også på det nye trykket.