Fusjonscamp 9.–13. august 2017

Fusjonscamp 9.–13. august 2017

– Entreprenørskap og innovasjon

Les rapporten fra fusjonscamp 2017 her

NTNUVi startet som en fusjonscamp i 2015, som en arena hvor studenter fra Høgskolen i Ålesund, Gjøvik og Sør-Trøndelag, og studentene fra NTNU, kunne møtes og diskutere relevante problemstillinger. Campen ble igjen gjennomført i 2016, med fokus på nye problemstillinger.

Ideene fra NTNUVi er innovative og nytenkende, og deltakerne bidrar med nye synsvinkler på saker som studentpolitikere og ansatte ved NTNU ikke tidligere har tenkt på. Derfor er NTNUVi et viktig arrangement, som år etter år overrasker med sin kreativitet. 

I år skal NTNUVi arrangeres for første gang utenfor Trondheim, i Ålesund fra 9.–13. august. 

Årets NTNUVi tar for seg entreprenørskap og innovasjon, med fokus på hvordan NTNU, næringslivet og kommunene kan legge til rette for et innovativt miljø for NTNUs studenter.

Vi skal ta for oss hva entreprenørskap og innovasjon i utdanning er på et prinsipielt nivå. Betyr det at studentene skal starte egne bedrifter? Eller betyr det at arbeidstakere utdannet fra NTNU skal være omstillingsdyktige? 

I år som tidligere år definerer deltakerne selv sine problemstillinger - med bistand fra innledere og arrangører. Det er 4 dager med intensivt og utfordrende arbeid, som tester deltakernes samarbeidsvilje, evne til å tenke kreativt og nytt. 

Praktisk informasjon om campen:

  • Arrangeres fra 9.–13. august
  • Avsluttes med en gallamiddag 12. august hvor deltakerne fremfører ideene sine for spesielt inviterte gjester
  • Deltakere fra Trondheim og Gjøvik får dekket reise og overnatting
  • Alle deltakere får dekket diett
17 aug 2017

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon

Maria Honerød

E-post: maria.honerod (a) gmail.com

Mobil: 480 46 119

Medieomtale og presentasjoner

Medieomtale og presentasjoner

NTNUVi i media

Sosiale media

Facebook Facebook Facebook