Praktisk informasjon

Stands

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Programmet 29. oktober foregår mellom kl 10:00 og 14:00. Det vil ikke være fysiske stand i år grunnet smittevernstiltak til NTNU, men en heldigital løsning vil bli gjennomført for bedriftene. Studentene derimot vil ha en kombinasjon av fysisk oppmøte og digital gjennomføring da noen av foredragene vil bli streamet fra et auditorium.

Gullsponsor - kr. 19.500,- (ikke medlem EnergiKontakten), kr. 11.500,- (medlem Energikontakten)

Prisen inkluderer standplass på Graduateland og logo promotering øverst på nettsiden, omtale på energidagens facebook-konto, skreddersydd opplegg på sosiale medier, deltakelse på sommerjobb-maraton, logo på program, speedintervju og sponsorpresentasjon. Det er maks 4 bedrifter som kan være gullsponsor.

Sølvsponsor - kr. 14.500,- (ikke medlem EnergiKontakten), kr. 6.500,- (medlem Energikontakten)

Prisen inkluderer standplass på Graduateland, omtale på Energidagens facebook-konto, logo på program, deltakelse på sommerjobb-maraton og muligheter for speedintervju*.

*Interesse for speedintervju meldes under påmeldingen til Energidagen. Det vil være plass til maks 8 bedrifter, der prinsippet førstemann til mølla er gjeldende.

Bronsesponsor - kr. 9.500,- (ikke medlem Energikontakten), kr. 2.500,- (medlem Energikontakten)

Prisen inkluderer standplass på GraduateLand.

Alle prisene er ekskl. mva.

Hvordan vil situasjonen med Covid-19 påvirke energidagen?

Grunnet Covid-19 vil Energidagen i år bli digital. Stands vil gjennomføres gjennom Graduateland. Det faglige arrangementet og bedriftspresentasjonene vil være fysiske oppmøte for studentene. Dersom noen bedrifter ønsker å være fysiske tilstede på bedriftspresentasjonen vennligst ta kontakt med oss i Energidagen ved å sende en mail til energidagen@gmail.com og skriv “Bedriftspresentasjon” i emnefeltet.

Når er Energidagen?

Energidagen 2020 vil være torsdag 29. oktober.

Hvordan registrerer man seg for å ha speedintervju og hvordan vil de gjennomføres?

Speedintervju vil i år bli gjennomført digitalt. Det er opp til bedriftene hvilken plattform de ønsker å gjennomføre speedintervjuet på. Når du melder deg på Energidagen kan du huke av for om du ønsker speedintervju. Du vil da bli kontaktet av oss i Energidagen for å planlegge nærmere detaljer. Om dere har meldt dere på og ikke blitt kontaktet enda kan dere sende en mail til energidagen@gmail.com og skrive “Speedintervju” i emnefeltet.

Er det en avmeldingsfrist?

Avmeldingsfrist for Energidagen 2020 er 18. september.

Andre spørsmål?

Send en mail til energidagen@gmail.com eller kontakt med leder Hilde Vindenes på telefon + 47 974 79 167.

Kontakt

Kontakt

  • Leder av Energidagen, Hilde Vindenes Telefon 974 79 167
  • Under FAQ finner du svar på mange spørsmål.

Ikke funnet


Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt med oss