Internasjonale samarbeidspartnere

Internasjonale Samarbeidspartnere

Navn

Tilhørighet

Ekspertise & tilknytning til gruppa

Steve L. Britton
PhD
&
Lauren G. Koch
PhD

Universitetet i Michigan, USA

Ekspert på evolusjonsbaserte endringer i stoffskiftet, med fokus på lavt oksygenopptak som en risikofaktor for metabolske sykdommer. Utviklet rottemodeller tilknyttet kondisjon.

Godfrey L. Smith
PhD

Universitetet i Glasgow, Storbritannia

Ekspert på biofysisk forskning på hjerteceller og hele hjerter, og i forskning på proteinregulering ved hjelp av adenovirus vektorer.

Gianluigi Condorelli
MD, PhD

Direktør for Medisinsk Avdeling, Det Italienske Forskningsrådet, Universitetet i Milan, Italia

Ekspert på molekylære mekanismer på myokardkontraktilitet i det friske hjertet og ved hjertesvikt hos mennesker og i dyremodeller, signaltransduksjon, mikroRNA, mikromatriser og proteomikk.

Jamie Timmons
PhD

Universitetet i London, Storbritannia

Ekspert på bruk av genteknologi for å undersøke sykdommer tilknyttet stoffskiftet. Fokus på gener som påvirker kroppens respons til trening.

Lars S. Maier
MD, PhD

Kardiologie und Pneumologie/ Herzzentrum/Georg-August-Universitaet, Göttingen, Tyskland

Kardiolog med ledende ekspertise i hjertecellefysiologi og mekanismer og signaltransduksjon knyttet til Ca2+-bruk og atrie- og ventrikkelarytmier og hjerte-karsykdom.

Mark Anderson
MD, PhD

Universitetet i Iowa, Instituttledet for internmedisin, Direktør for Forskningssenteret for Hjerte-karsykdom, USA

Verdensberømt hjerte-elektrofysiolog. Forskningen hans fokuserer på cellulære signaler og ionmekanismer som skaper hjertesvikt og plutselig hjertedød, med fokus på CaMKII. Labarbeidet varierer fra aktivitetsanalyser av den molekylære strukturen CaMKII, til fysiologiske undersøkelser av genmodifiserte mus.

Xander Wehrens
MD, PhD

Baylor Universitet for Medisin, Houston, Texas, USA
Ekspert på molekylær fysiologi og biofysikk med fokus på reguleringen av ionekanaler i det friske og syke hjertet. Har utviklet flere modeller for hjertesykdom via genmodifisering.

 

 


Kontakt oss

Facebook