Praktisk informasjon

Sted

Teknologicampen foregår på NTNUs lokaler på Gløshaugen i Trondheim. Oppmøte foran Hovedbygget på Gløshaugen kl. 16:00 søndag 5. november.

Hovedbygget og Studentersamfundet

Tidspunkt

Oppstart er søndag 5. november kl. 16. Campen avsluttes tirsdag 7. november kl. 15:00.

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Under hele Teknologicampen vil du få god instruksjon og oppfølging fra studenter og ansatte ved studiene på NTNU.

Egen datamaskin

Du trenger ikke ta med datamaskin eller annet utstyr til Teknologicampen. Alt utstyret du trenger vil du få tilgang på fra NTNU.

Nettilgang

Det er tilgang til gratis, trådløst nett på NTNU.

Overnatting

Overnatting skjer på Thon hotell Gildevangen, der dere får bo på 4-mannsrom. Dersom noen du kjenner skal være med på campen, kan du be om å få dele rom med denne/disse personene.

Rom på hotellet er bestilt for deg allerede og vil bli betalt av NTNU direkte.

Reise og tilbakebetaling av reiseutgifter

NTNU dekker billigste reisemåte inntil kr 2000 (kr 3000 for deltakere fra Finnmark). Billigste reisemåte betyr at NTNU ikke dekker en del tillegg man kan kjøpe til billetten, slik som komforttillegg på tog, reservert sete-tillegg på fly og avbestillingsforsikring. Du er velkommen til å kjøpe disse tilleggene hvis du ønsker, men de vil ikke bli refundert.

Dersom du velger å reise med et dyrere transportmiddel, får du dekket beløpet som tilsvarer billigste reisemåte. (Det betyr at du for eksempel kan velge å reise med fly selv om det ikke er billigst. I så fall vil du få dekket utgifter tilsvarende tog, hvis det er det som er billigst.) Dersom billigste reisemåte gir uforholdsmessig lang reiserute, eller medfører at du må reise om natten, kan vi dekke annen reisemåte enn den billigste. Dette skal i så fall avtales på forhånd.

Dersom du reiser med bil, dekkes utgifter til bensin og ev. bomavgift på veien.
NB! Parkering under oppholdet her i Trondheim kan være kostbart og vil ikke bli dekket av NTNU.

Utgifter til drosje dekkes ikke, med mindre dette er avtalt spesielt på forhånd.

Du må selv bestille og legge ut for reisen, og NTNU vil refundere avtalt beløp i etterkant av campen. I etterkant av campen sender du inn reiseregningsskjema og alle kvitteringene fra reisen. Reiseregningsskjema får du utdelt på campen. Husk å gjemme på alle kvitteringer både fra reisen til og fra Trondheim.

Vi gjør oppmerksom på at det kan gå inntil fem uker fra vi mottar din reiseregning til du får beløpet utbetalt på din konto. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at dersom du uteblir fra campen uten gyldig grunn, får du ikke refundert pengene du eventuelt har lagt ut for reise.

Ankomst lørdag eller tidligere

Dersom det er umulig (eller veldig tungvint) for deg å rekke campen ved å reise på søndag, kan du få dekket overnatting i Trondheim fra lørdag. Dette skal i så fall avtales før du bestiller reisen.

Dersom du ønsker å reise til Trondheim tidligere enn du må, er det helt ok å bestille billett til en tidligere dag, gitt at dette ikke fordyrer reisen. I så fall dekker vi reisen som vanlig, og du er selv ansvarlig for å ordne overnatting frem til campen. Det samme gjelder dersom du ønsker å bli igjen i Trondheim flere dager etter at campen er ferdig.

Reiseforsikring

NB. Vi anbefaler alle deltagerne å sørge for å ha gyldig reiseforsikring før du reiser. NTNU har ingen reiseforsikring som gjelder for Teknologicampens deltagere.

Deltagerliste

I forkant av campen vil vi sende ut liste med navn, telefonnummer og e-post til alle deltagerne. Dersom du ikke ønsker å stå på denne listen, krysser du av for det i deltagerskjemaet.

Mat

Du vil få servert frokost på hotellet de morgenene du bor der. På campen vil du få lunsj hver dag og middag søndag og mandag, samt et eller to mellommåltider med frukt hver dag. Hvis du har spesielle matbehov, vil vi ta hensyn til disse, så fremt du har opplyst om dette på deltagerskjemaet.

Du må selv dekke utgifter til mat når du reiser til og fra campen.

Hva skal du pakke?

I november kan det være surt og kaldt i Trondheim. Det kan også ha kommet snø. Vi anbefaler praktisk yttertøy og praktiske sko. Det blir en helt del gåing på campen, så du bør ha med deg gode sko. Av samme årsak anbefaler vi også at du pakker bagasjen lett og at du velger bagasje som er praktisk å bære.

Oppfølging under Teknologicampen

Du blir fulgt opp og tatt godt vare på under hele campen. To NTNU-ansatte og en håndfull studenter vil følge deltagerne hele dagen, alle tre dagene. Dersom det skulle oppstå problemer eller en uventet situasjon, kan du når som helst ringe en av de ansatte eller en av studentene for å få hjelp. (Du vil få oppgitt alle nødvendige telefonnummer før du reiser.)

Kontaktperson hjemme

Alle deltagerne må oppgi navn og telefonnummer til en myndig kontaktperson hjemme (vanligvis en forelder eller foresatt). Denne personen må være tilgjengelig for oss på telefon under hele campen, slik at vi kan kontakte vedkommende hvis noe skulle skje med deg. Dette gjelder også deltagere over 18 år.

Samtykke til å delta

Alle deltagere under 18 år må ha skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte til å delta. Samtykkeskjema blir sendt deg så snart du har fått beskjed om at du har fått plass på campen. Du trenger ikke tenke på dette når du melder deg på.

Alkohol

Det er ikke lov til å drikke alkohol mens du er deltager på Teknologicampen. Dette gjelder alle deltagerne, også deltagere over 18 år.

 

Tankestyring av drone, Teknologicamp 2015. Foto: Kai T DraglandDeltagere på Teknologicamp på Intro til hacking-kurs Foto: Kai T DraglandVeiledning i programmering av trafikklys. Foto: Kai T Dragland