Ofte stilte spørsmål om Teknologicampen

Er jeg garantert å få plass når jeg melder meg på?

Nei, det er du ikke. Det plass til 160 deltagere på campen. Du finner informasjon om hvordan vi velger ut søkere på denne siden.

Vi er en gjeng med jenter som ønsker å reise sammen. Er det greit?

Vi vil i utgangspunktet kun invitere en eller maks to jenter fra hver skole, så det har liten hensikt å søke om å få dra som en stor gruppe.

Kan jeg be om å få dele rom med noen jeg kjenner på hotellet?

Ja, hvis du kjenner noen andre som skal være med, kan dere få dele rom på hotellet. Du trenger ikke opplyse om det i søknadsskjemaet. Dette sier du fra om etterpå.

Jeg har lyst til å reise til Trondheim allerede på fredag. Er det greit?

Du kan godt reise til Trondheim flere dager før campen starter, eller bli lenger enn den varer, så lenge prisen på billetten ikke blir dyrere enn om du skulle reist søndag og kommet tilbake tirsdag. I så fall er du selv ansvarlig for å ordne overnatting de ekstra dagene og dekker utgiftene til dette selv.

Må jeg være med på hele campen hvis jeg får plass?

Ja. Dersom du får plass på campen, forplikter du deg til å delta på hele programmet.

Må jeg bo på hotellet?

Nei. Du velger selv om du vil bo på hotellet eller om du vil bo et annet sted. Dersom du ønsker å bo et annet sted, må du ordne dette selv og betale eventuelle kostnader ved dette. Du er også selv ansvarlig for å komme deg til og fra NTNU og må dekke kostnadene til transport mellom NTNU og overnattingsstedet ditt selv.

Jeg rekker ikke frem i tide til campen starter. Kan jeg reise på lørdag i stedet?

Hvis det ikke er mulig for deg å komme til NTNU til campen starter ved å reise på søndag, eller hvis du må reise hjemmefra tidligere enn kl. 6 på søndag morgen for å rekke det, kan du reise på lørdag i stedet. Vi vil i så fall dekke hotellrom for deg fra lørdag. Overnatting fra lørdag til søndag skal avtales med oss før du bestiller reisen.