Nyutdannet og nysgjerrig på Risk Services? PwC rekrutterer nå til oppstart høst 2025

Søknadsfrist
Utdanningsnivå
Påbegynt bachelor/master (1.-3. år)
Utdanningsområde
Biologi og biokjemi
Data og informasjonsteknologi
Matte, fysikk og nanoteknologi
Miljø og bærekraft
Økonomi, administrasjon og markedsføring
Type oppdrag
Heltidsjobb
Arbeidsoppgaver
Rådgiving
Arbeidssted (fylke / by)
Hele Norge

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Oslo og Stavanger.

 

Er du nyutdannet og på jakt etter en jobb som gir deg mange muligheter? Hos oss kan du vokse faglig og personlig i et miljø som er skapt for utvikling, som gjør deg virkelig god på det du vil bli. Vi samarbeider hver dag i både små og store team for å løse viktige problemer for våre kunder, hvor du kommer tett på ledere og andre beslutningstakere i næringslivet. Allerede det første året hos oss får du en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Vi er også en gjeng som er glad i å skape opplevelser sammen da vi mener vi skaper de beste resultatene når vi har det gøy sammen! 

 

Hva jobber vi egentlig med i Risk Services?

I Risk Services hjelper vi kunder med å identifisere og håndtere risikoer. Vi jobber innsiktsbasert og tverrfaglig, og kombinerer både ny teknologi og beste praksis når vi skal finne de beste løsningene. Våre team jobber med alt fra cybersikkerhet, CFO rådgivning, bærekraftsrapportering, bærekraftstrategi og klimarisiko til intern revisjon, IT-styring og personvern. Hos oss blir du del av et fellesskap med nesten 300 kollegaer med et stort mangfold og en raus og åpen samarbeidskultur. 

I løpet av en typisk arbeidsuke i Risk Services i PwC får du en variert arbeidshverdag med arbeidsoppgaver tilknyttet virksomhetsstyring og kontroll. Gjennom graduatepgrorammet vårt Wave får du muligheten til å rotere mellom to ulike tjenesteområder i Risk Services som gjør at du skaffer deg erfaring innen ulike fagområder før du velger deg til en fast avdeling. I tillegg innebærer wave-ordningen at du er del av et sosialt nettverk av nyansatte med fokus på relasjonsbygging, upskilling og mye gøy og morro. Denne graduate-ordningen tilbys kun i Risk Services i Oslo.

 

Er vi en god match?

Fullfører du master innen økonomi, bærekraft eller og har et ønske om å lære? Har du gode kommunikasjonsevner, og kan formidle ideer på en klar og overbevisende måte? Vi ser etter deg som har interesse for risikostyring, prosessforbedring, kunstig intelligens, bærekraft, informasjonssikkerhet eller finansielle tall. Vi jobber mye i team, gjerne med kollegaer som har en annerledes bakgrunn enn en selv. Det vil derfor være en fordel om du har evnen til å bygge relasjoner og at du er glad i å ta initiativ. Om dette høres spennende ut kan PwC Risk Services være stedet for deg! 

 

Fire gode grunner til å velge en jobb i PwC

  • Et miljø skapt for utvikling. Vi vet at den rette miksen av opplæring, coaching, og ikke minst meningsfulle oppgaver, vil bidra til at du utvikler deg og når dine karrieremål. For nyutdannede har vi et helt eget Associate-program som gir deg den beste starten på karrieren din med kurs og faglig inspirasjon: En fullspekket uke på Voss sammen med nye kollegaer.
  • Et sterkt faglig fellesskap. Du blir en del av et stort og spennende fagmiljø med over 2600 kollegaer på tvers av lokasjoner og fagområder. Vi har et sterkt faglig fellesskap med kollegaer som utfordrer og gjør hverandre bedre, og hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side.
  • En gjeng som virkelig har det gøy sammen. Vi finner på aktiviteter både på og utenfor jobb. Nylig samlet vi over 2600 kollegaer på Voss for tidenes helg, med festivalstemning fra morgen til kveld; inspirerende foredrag, konserter og aktiviteter i spektakulær natur. Vi har også en stor bredde av ulike idrettsaktiviteter gjennom PwCs eget bedriftslag. 
  • Et trygt og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi setter folkene våre først, og som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta deg og dine behov. Derfor har vi gode betingelser blant annet forsikringer, treningsstøtte, støtte til psykolog/kiropraktor/fysioterapeut, og vi har sommertid fra juni-august med 7 timers arbeidsdager.

Er du klar for en drømmestart på din karriere? Da ser vi frem til å høre fra deg!

 

Praktisk informasjon

For at vi skal kunne vurdere om vi er en god match, må du laste opp CV, relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF-format. Har du studert i utlandet, legg ved forklaring på karakterskala. Du kan gjøre endringer på søknaden din ved å logge deg inn på din profil i vår stillingsportal.

Søknadsfrist er søndag 11. august klokken 23:59. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring mandag 12. august klokken 09:00. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost. 

Dersom du går videre til intervju, ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på at du kan bli kalt inn til intervju på kort varsel. Vår rekrutteringsprosess foregår på én dag hvor vi skal vi bli bedre kjent, vi med deg og du med oss, gjennom dybdeintervju og caseløsning. Underveis i prosessen vil du ha god støtte fra våre buddyer som sammen med resten av PwC ønsker at du skal ha en god opplevelse. 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

**For å ivareta ditt personvern bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen(e) oppført i denne annonsen.

Utdanning
Anvendt Datateknologi
Arktisk Klima og Teknologi
Automatisering og Intelligente Systemer
Bioingeniør
Biologi
Biologi og Kjemi
Biomarin Innovasjon
Byøkologisk Planlegging
Bærekraftig Arkitektur
Bærekraftig Energi
Bærekraftig Kjemi og Biokjemi
Bærekraftig Produksjon
Bærekrafts-, arbeidsmiljø- og sikkerhetsledelse
Dataingeniør
Datateknologi
Digital Forretningsutvikling
Digital Infrastruktur og Cybersikkerhet
Digital Transformasjon
Elektrifisering og Digitalisering
Elektronisk Systemdesign og Innovasjon
Energi og Miljø
Fargebildeteknologi og Spektral Avbildning (COSI)
Finansiell Økonomi
Fornybar Energi
Fysikk
Fysikk og Matematikk
Global Produksjonsledelse
Globalisering og Bærekraftig Utvikling
Havressurser
Helseledelse i Havbruk
Hydrogensystemer og muliggjørende teknologier
Industriell Innovasjon og Digital Sikkerhet
Industriell Kybernetikk
Industriell Økologi
Industriell Økonomi og Teknologiledelse
Informasjonsbehandling
Informasjonssikkerhet
Informatikk
Ingeniørvitenskap og IKT
Innebygde Datasystem
Internasjonal Business og Markedsføring
Kybernetikk og Robotikk
Ledelse av Teknologi
Marin Fornybar Energi
Marin Robotikk og Kunstig Intelligens
Markedsføring, Innovasjon og Ledelse
Maskin- og energiteknologi
Matematiske fag
Materialteknologi
Matvitenskap, Teknologi og Bærekraft
Medisinske og Biologiske fag
Miljøforurensing og Toksikologi
Miljøteknikk
Miljøtoksikologi og Naturmiljøkjemi
Molekylær Medisin
Nanoteknologi
Naturressursforvaltning
NTNUs Entreprenørskole
Produksjon 4.0
Programmering
Prosjektledelse
Regnskap og Revisjon
Samfunnsøkonomi
Sikkerhet og Skydatasystemer
Simulering og Visualisering
Webdesign
Webdesign
Webutvikling