Kom i kontakt med studentene gjennom NTNU Bridge

NTNU Bridge er NTNUs offisielle koblingsportal mellom NTNU-studentene og arbeidslivet, for samarbeid om oppgaver, praksisplasser og jobber

NTNUs studenter er ettertraktet i arbeidslivet, mange får jobbtilbud lenge før de er uteksaminert. Som arbeidsgiver kan du bruke NTNU Bridge for tidlig å komme i kontakt med studenter for rekruttering og faglig samarbeid. Slik får du tilgang på fersk faglig kompetanse til din virksomhet. På NTNU Bridge kan du finne studenter til:

  • Sommerjobber og deltidsjobber under studiene
  • Samarbeid om bachelor- og masteroppgaver
  • Internships og traineestillinger for nyutdannede
  • Jobber som krever faglig spisskompetanse

NTNU Bridge er utformet med fagkunnskap i senter. Vi har gjort det enkelt å søke etter studenter med rett kompetanse til jobben. Her er det også mulig å publisere studentoppgaver og praksisplasser.

For å få tilgang på NTNU Bridge må du opprette profil og registrere virksomheten. Når det er gjort kan du fritt publisere utlysninger, søke blant registrerte studenter og kontakte aktuelle kandidater. På samme måte kan studentene bruke Bridge for å kontakte interessante virksomheter. Ønsker du å finne karrieredager på NTNU, eller lurer du på hvordan du kan inngå et oppgavesamarbeid? Du finner nyttige ressurser om dette i menyen til venstre.

NTNU Bridge er eneste arbeidslivsportal som retter seg eksklusivt mot NTNU-studenter på alle campus og studier. Det er fullstendig kostnadsfritt å bruke portalen. Det eneste vi krever av arbeidsgiverne er at oppdragene som publiseres er relevant for våre studenter. Vi mener den raskeste veien fra forskning på universitetet til anvendelse i samfunnet går gjennom studentene. Arbeidslivserfaring, samarbeid om studentoppgaver og faglig relevant jobb bidrar til at fagkunnskapen kommer til nytte der den virkelig trengs!

 

Her finner du en kort videointroduksjon av NTNU Bridge for arbeidsgivere

 

NTNU Bridge er et gratis tilbud, og del av NTNUs karrieretjenester