OCEANS

Søknadsfrist: 30.06.2019
Søknadsfrist: 20.06.2019

Velkommen til NTNU Bridge OCEANS Aquaculture

På NTNU Bridge Aquaculture kan havbruksnæringa rekruttere studenter til jobb og faglig samarbeid.
Vi legger til rette for bachelor- og masteroppgaver i samarbeid med næringa, og åpner dører til våre fagmiljø.

Lurer du på mulig tema for studentoppgaver? Les tidligere havbruksrelaterte oppgaver

NTNU Bridge Aquaculture er utviklet i samarbeid med NTNU Oceans, Brohode Havbruk 2050, NTNU Ocean Club og NTNU Bridge

NTNU Oceans

NTNU OCEANS

Brohode Havbruk 2050

NTNU Ocean Club

Ukas student

My dream job is working in a Norway-based international organization, research institution or private firm, helping Norway contributing to the humanitarian, environmental and social cause, or international affairs and trades. Specifically, passionate in public relations, employer branding, capacity building, stakeholders engagement, and partnership establishment.

Bridge-historier

Mari er bioingeniøren som forlot sykehuslaboratoriene for å lære mer. Det ble første steg på veien til en spennende masteroppgave i...

Sjekkliste for utlysninger

Er du usikker på hvilken type oppdrag som passer din utlysning? Svar på noen enkle spørsmål her, og vi finner oppdrag(ene) som passer best.

Er utlysningen et ulønnet oppdrag?
Kan oppdraget inngå som en del av utdanningen?
Resulterer oppdraget i et faglig sluttprodukt?
Kan oppdraget gjøres som del av studiesemesteret?
Kan oppdraget gjøres ved siden av studiene?
Er oppdraget spesielt tilrettelagt for nyutdannede?

Ditt resultat

Masteroppgave

Masteroppgaven er en oppgave på høyere akademisk nivå med fordypning i et emne relevant for graden, og markerer avslutningen av et femårig studieløp. En masteroppgave varer normalt 6-12 måneder og leveres før sommeren. Oppgaven er oftest individuell. I tillegg til faglig fordyping lærer studenten metode, tekst- og skriveforståelse. En masteroppgave gir en grundig faglig vurdering av en problemstilling, og innebærer ofte innhenting og analyse av nye data.

Bacheloroppgave

Bacheloroppgaven er en oppgave på lavere akademisk nivå med fordypning i et emne relevant for graden. En bacheloroppgave varer vanligvis opptil 6 måneder og leveres som del av en treårig bachelorutdanning. Oppgaven kan løses individuelt eller av en gruppe. Mange har andre fag samtidig som de skriver bacheloroppgaven. I tillegg til faglig fordyping lærer studenten metode, tekst- og skriveforståelse. Bacheloroppgaven har ikke så mye faglig tyngde som en masteroppgave, og er ofte mer praktisk rettet.

Praksis / annet

Mindre studentoppgaver, feltarbeid, lønnet og ulønnet praksis gjennom studieløpet eller annet ulønnet arbeid slik som frivillige verv.

Sommerjobb

Sommerjobb er gjerne fulltidsarbeid som utføres i studentenes sommerferie (juni-august). Mange studenter tar obligatorisk praksis gjennom sommerjobb. Sommerjobb er lønnet arbeid.

Deltidsjobb

Lønnet arbeid som lar seg kombinere med studier, for eksempel helg- og kveldsarbeid. Trenger ikke å være faglig relevant.

Heltidsjobb

Lønnet arbeid som ikke lar seg kombinere med studier. Relevant for studenter som har fullført utdanningen.

Internship / Trainee

Fulltidsstilling som er spesielt tilpasset nylig uteksaminerte studenter. Som regel et tidsavgrenset program som inkluderer arbeidstrening og opplæring.