Arrangement

Gjør arrangementet ditt kjent gjennom NTNU Bridge. Det kan være karrieredager, næringslivsdager eller andre aktiviteter for studenter, faglærere og arbeidsliv. Det kan også være kurs for studenter innen karriereveiledning eller jobbsøking.

Om du ikke har Bridge-profil men ønsker å informere om et arrangement, send e-post til kontakt@bridge.ntnu.no

Format: 06/25/2019
F.eks. 06/25/2019
23/08/2019 - 10:00
Trondheim Spektrum

Havbruksnæringa inviterer studenter fra alle studieretninger til nettverksbygging i faglige og sosiale rammer.

Mange av fremtidens mest spennende karrierer vil være i havbruksnæringa – ei næring i stor og konstant vekst.

På messen i Trondheim Spektrum møter du over 500 utstillere og 20 000 besøkende fra hele verden.

Foreløpig program – fredag 23. august:

• 10.00: Registrering m/frokost
  • 10.30: Seminar
  • 12.00: Besøke utstillere i hallene
  • 15.00: Happy hour

Studentdagen er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Nor-Fishing, Brohode Havbruk og NTNU Oceans.

Gratis inngang alle dager
I tillegg til alle aktivitetene på studentdagen, fredag 23. august, har studenter gratis inngang under hele messen.

Meld deg på i god tid!
Studenter som ønsker å delta på studentdagen på fredag må melde seg på i forkant.

Les om hele arrangementet