Arrangement

Gjør arrangementet ditt kjent gjennom NTNU Bridge. Det kan være karrieredager, næringslivsdager eller andre aktiviteter for studenter, faglærere og arbeidsliv. Det kan også være kurs for studenter innen karriereveiledning eller jobbsøking.

Om du ikke har Bridge-profil men ønsker å informere om et arrangement, send e-post til kontakt@bridge.ntnu.no

Format: 01/22/2020
F.eks. 01/22/2020
27/01/2020 - 09:00
Realfagsbygget, Gløshaugen, NTNU

27. januar riggar bedrifter frå nye Vestland opp standane sine i Realfagsbygget for å vise fram...

27. januar riggar bedrifter frå nye Vestland opp standane sine i Realfagsbygget for å vise fram det spennande vi har å by på. Bedrifter innan mange bransjar og fagfelt er der for å treffe nettopp deg.

Om du er på jakt etter sommarjobb eller fast jobb, ei bedrift å samarbeide med masteroppgåva di med, eller rett og slett berre bli inspirert, ja då bør du ta turen. Og du? Vi har den STØRSTE regionale traineeordninga i landet! Sjekk ut på framtidsfylket.no!
 
Program for dagen
Klokka 9: Eit seminar med flinke foredragshaldarar kickstartar det heile.
Klokka 10 – 15: Bedriftene står på stand og er gira på å snakke med akkurat deg. I baklomma har dei gullbillettar dei kan dele ut til enkelte studentar dei vil invitere med seg på kveldsarrangementet.
Klokka 19: Kveldsarrangement for bedrifter og utvalde studentar
Gratis mat, drikke og god underholdning.
 
Og du? Vi serverer gratis kaffi og svele heile dagen! Stikk innom Realfagsbygget måndag 27. januar. Du kjem garantert ikkje til å angre! 

Om bedrifta:
Vestland fylke byr på eit variert og spennande næringsliv med store karrieremoglegheiter! 
Framtidsfylket er fylket si eiga merkevare for jobb og rekruttering, og omfattar i dag jobbportalen Framtidsfylket.no, Framtidsfylket Trainee og Framtidsfylket Karrieremesser.
Vår jobb er å synleggjere kva som rører seg på jobbmarknaden og kva fritid du kan skape deg i trivselsfylket. Målet er rekruttering og auka tilflytting. 
Framtidsfylket.no tilbyr deg gode verktøy for jobbsøking og rekruttering av nye tilsette. Portalen fungerer som eit virtuelt samlingspunkt for arbeidsgjevarar og arbeidssøkjarar, og er alltid oppdatert med siste nytt. 

Les meir på Framtidsfylket.no

Les om hele arrangementet
11/02/2020 - 00:15
Clarion Hotel & Congress Brattøra, Trondheim

Mer info kommer på: https://...

17/02/2020 - 10:00
Radisson Blu Royal Garden, Trondheim

Mer info kommer på: https...

28/02/2020 - 16:00
DIGS, Krambugata 2, Trondheim

Et av Trondheims beste studentarrangementer, HAV, videreføres også i 2020 og nå setter...

Et av Trondheims beste studentarrangementer, HAV, videreføres også i 2020 og nå setter studentene seg i førersetet. Er du på jakt etter ny kompetanse til din virksomhet? Da bør du melde deg på med en gang til vår viktigste møteplass mellom studenter og næringsliv! Påmelding for studenter åpner snart!

Dato: Torsdag 27. Februar 2020
Tid: 16.00-21.00
Sted: DIGS, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Plasser: 70 studenter, 25 yrkesaktive

Påmelding for studenter

Torsdag 27. Februar 2020 arrangeres HAV av linjeforeningen Volvox & Alkymisten og studentorganisasjonen NTNU Ocean Club, i samarbeid med NCE Aquatech Cluster. HAV er et årlig studentarrangement hvor medlemsbedriftene i NCE Aquatech Cluster får muligheten til å møte engasjerte studenter med interesse for havbruksnæringa.

Arrangementet HAV er ment å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidsliv, og har blitt arrangert hvert år siden 2012. I 2019 resulterte HAV til minst tre nye ansettelser direkte etter arrangementet. Vi kan derfor med sikkerhet si at HAV bidrar til å bedre kontakten mellom studenter og næringslivet innenfor blå sektor, selv om vi fortsatt har en vei å gå.

Etter HAV 19, og Brohodekonferansen 2018, ble det etterspurt økt samarbeid mellom studenter og bedrifter, ved å inkludere f.eks. diskusjoner og case-oppgaver om reelle problemstillinger, i tillegg ønsket bedrifter større fokus på rekruttering. Som respons til dette har vi valgt å invitere 5 bedrifter til å holde presentasjoner og 20 bedrifter til å ha stand, i tillegg til å delta på gruppearbeid/workshop knyttet til utviklingen og fremtidig vekst i næringa. Presentasjonene omhandler 5 tema knyttet til, og er som følger:

Nyeste utviklinger innen bærekraftig akvakultur

Digitalisering = fremtiden? 

Fremtidige fôringredienser

Hva er ståa med bruk av antibiotika og medisiner i næringa?

Hvordan kan vi forbedre næringens rykte i media?

For at HAV skal spille en enda større rolle i å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidslivet skal vi nå i år prøve oss på en CV-database på forhånd av arrangementet. Dette skal gi mulighet for bedrifter å legge ut utlysninger, og studenter å legge ut CV-er på forhånd, slik at når studenter og bedrifter møtes under HAV er de godt forberedt og interessert i å søke kontakt.

Spørsmål?

Ta kontakt med Ellie Johansen
E-post: ellie.johansen@bdo.no
Tlf: +47 97 98 78 11

Les om hele arrangementet
03/03/2020 - 10:00
Radisson Blu Bryggen, Bergen

Mer info kommer på: ...

30/03/2020 - 12:15
Aarhus, Denmark

Aarhus Case Competition is one of the biggest case competitions in the Nordics gathering top...

Aarhus Case Competition is one of the biggest case competitions in the Nordics gathering top business students.

Nine selected teams will be solving three different real-life cases: two introductory cases and one extensive 30-hour main case, where the winning team will receive the title of Case Solving Champions and other amazing prizes.

Les om hele arrangementet