Arrangement

Gjør arrangementet ditt kjent gjennom NTNU Bridge. Det kan være karrieredager, næringslivsdager eller andre aktiviteter for studenter, faglærere og arbeidsliv. Det kan også være kurs for studenter innen karriereveiledning eller jobbsøking.

Om du ikke har Bridge-profil og fortsatt ønsker å informere om et arrangement, send e-post til kontakt@bridge.ntnu.no

Format: 11/23/2017
F.eks. 11/23/2017
01/12/2017 - 00:00

Har du eller noen du kjenner utviklet en løsning med innbygd personvern?

...

Har du eller noen du kjenner utviklet en løsning med innbygd personvern?

Send inn bidrag innen 1.desember og bli med i konkurransen «Innebygd personvern i praksis 2018»! Konkurransen arrangeres av Datatilsynet. Vinneren kåres i februar 2017.

Målet med konkurransen er å løfte frem gode eksempler på praktisk bruk av prinsippene for innebygd personvern. Vi ønsker bidrag som viser at innebygd personvern sikrer den enkelte brukers personvern. Bidraget må også ivareta alle krav til informasjonssikkerhet. Er du i tvil om hva dette er? Sjekk ut vår veileder om programvareutvikling med innebygd personvern.

Hvem kan delta i konkurransen?
Alle virksomheter, utviklere, forskere eller studenter som alene eller i fellesskap har utviklet en applikasjon eller teknologisk løsning som er et godt eksempel på hvordan innebygd personvern kan brukes. 

Hva slags bidrag ønsker vi? 
Vi ønsker løsninger med funksjoner som ivaretar personvern. For eksempel løsninger, applikasjoner eller system som gjør det enkelt for brukerne å ivareta eget personvern, som retten til innsyn, informasjon og retting. Eller løsninger som sørger for at personopplysninger slettes når de ikke lenger trengs.

Stipend til studentvinnere
Vinneren kåres av en jury. Det beste bidraget får en utmerkelse. Dersom det beste bidraget kommer fra en student tilknyttet institusjoner for høyere utdanning i Norge premieres det i tillegg med 20 000 norske kroner. 

Konkurranseregler og jury
Juryen kårer en vinner ut fra fastsatte konkurranseregler og kriterier. I juryen sitter Lillian Røstad, Dag Wiese Schartum, Maria Bartnes, Torgeir Waterhouse og Datatilsynets representanter Veronica Jarnskjold Buer og Martha Eike. Les mer om juryen, hva som skal sendes inn, hvor det skal sendes og konkurransekriteriene.

Påmeldingsfrist
Frist for påmelding og innsending av bidrag er 1. desember 2017.

Det er første gangen Datatilsynet arrangerer en slik konkurranse. Den er inspirert av en tilsvarende konkurranse som gjennomføres av Datatilsynet i Katalonia (Spania). 

Spørsmål? 
Ta kontakt med senior kommunikasjonsrådgiver Trude Talberg-Furulund, tlf 416 04 213/ 22 39 69 26

Les om hele arrangementet
25/01/2018 - 09:45
Glassgården, Trondheim

Elektronikk- & Teknologidagen, forkortet E&T-dagen, er en bedriftsdag som arrangeres ved...

Elektronikk- & Teknologidagen, forkortet E&T-dagen, er en bedriftsdag som arrangeres ved NTNU Gløshaugen hvert år. Dagen blir arrangert av tredjeårsstudenter som studerer Elektronisk systemdesign og innovasjon på NTNU. Flere store og små bedrifter som er sentrale innen elektronikk blir invitert til å delta på dagen. Formålet med E&T-dagen er å skape bånd mellom studentene og bedriftene. Dette blir gjort gjennom stands, konkurranser, bedriftspresentasjoner og mer. Dagen appellerer til studenter fra ulike linjer ved NTNU, og det er flere hundre studenter innom i løpet av dagen.

Stands
Møt representanter fra en mengde bedrifter og få et innblikk i dagens arbeidsmarked og fremtidige muligheter med interessante diskusjoner og fremvisninger.

Bedriftspresentasjoner
Hør bedrifter presentere seg! En gyllen mulighet til å lære mer om en enkelt bedrift, hva de arbeider med og hvilke jobbmuligheter de tilbyr.

 

Les om hele arrangementet
07/02/2018 - 09:00

Velkommen til Humanister i Praksis årlige konferanse!

Hva er...

Velkommen til Humanister i Praksis årlige konferanse!

Hva er humanistisk kompetanse?

Dette er et viktig spørsmål mange humaniora-studenter stiller seg gjennom studietiden. Humanister i praksis (HIP) er et emne på NTNU som tilbyr praksisopphold ute i bedrifter til studentene. HiP-studentene utfordres gjennom praksisoppdrag og undervisning til å anvende sin fagkompetanse på relevante prosjekter og problemstillinger for arbeidslivet.

På årets konferanse får du et innblikk i studentenes erfaringer fra praksisoppholdet, og hvordan oppholdet påvirket deres syn på egen utdannelse og kompetanse. Bedriftene kommer også innom for å dele hvorfor det er viktig å inkludere fersk kunnskap i arbeidslivet, og hvordan NTNUs humaniorakompetanse kan bidra til et mangfoldig arbeidsliv.

Takket være vertskapsbedriftene vil studentene få yrkesrelevant erfaring, økt bevissthet om egen kompetanse og mulige bruksområder for kompetansen sin. For bedriftene vil praksisoppholdet være en anledning til å møte (snart) nyutdannede og få innsikt i hva som røre seg i akademia. Studentenes arbeid utformes i møte med bedriftens eget behov og studentenes spisskompetanse. Dette kan være med på å gi bedriften innsikt i egen kompetanse, behov for videre arbeid og generelt nye perspektiver på arbeidsmetoder.

Les om hele arrangementet