Arrangement

Gjør arrangementet ditt kjent gjennom NTNU Bridge. Det kan være karrieredager, næringslivsdager eller andre aktiviteter for studenter, faglærere og arbeidsliv. Det kan også være kurs for studenter innen karriereveiledning eller jobbsøking.

Om du ikke har Bridge-profil men ønsker å informere om et arrangement, send e-post til kontakt@bridge.ntnu.no

Format: 11/13/2019
F.eks. 11/13/2019
21/11/2019 - 10:00

Vil du delta på Norges største online jobbmesser? 19. september og 21. november 2019 har du muligheten! Gå til www.jobbmesse.no.

Her treffer du selskaper som IBM, Skatteetaten, Deloitte Hydro, Ciber, Webstep, Skanska, Visma, Quartz, KLP, TechnipFMC med flere. Om noen ønsker å jobbe i Japan har vi et Japansk IT selskap Jellyfish, som rekrutterer IT kandidater. Utstillerne søker nettopp deg! Registrer deg i dag helt gratis.

19. september og 21. november 2019 kan du møte mange store og spennende bedrifter, hvor du treffer beslutningstakerne direkte, noe som er unikt i messe-sammenheng. Dette er derfor en helt unik sjanse til å få jobb og til å markedsføre seg selv!

Registrere deg i dag og opprett en brukerprofil på www.jobbmesse.no og klikk delta på IT og Ingeniørmessen.

Hvordan registrerer jeg meg?
For å delta på jobbmessen kan du enkelt logge deg inn med Facebook eller Linkedin, eller du kan registrere deg ved å følge disse trinnene:
1. Gå til www.jobbmesse.no
2. Klikk på besøkende. Når du ser registreringsskjemaet, fyller du ut navn, e-postadresse, passord, fødselsdato og kjønn. Hvis du ikke ser skjemaet, klikker du på Registrer deg, og fyller deretter ut skjemaet.
3. Klikk på Registrer deg. Husk å sjekke spam eller søppelpost om ikke meldingen dukker opp i innboksen og merk vår melding som ikke søppelpost.

For å fullføre opprettingen av kontoen må du bekrefte e-postadressen din.

Det er både gratis og enkelt å delta. Last opp egen CV eller fyll ut CV-mal på siden.

Hva skjer etter at jeg har registrert meg som bruker?
Når profil er opprettet gå til ikonet jobbmesser og klikk delta på jobbmessen. Det er viktig at du verifiserer din profil, blant annet for å kunne delta på intervju. Alle verifiserte brukere vil få en sms dagen før messen holdes. Du er ikke forpliktet til å verifisere deg, men det øker sjansen din til å få jobb.

Hva skjer på messedagen?
19. september og 21. november går startskuddet for jobbmessene og alle våre utstillere vil være LIVE på messen fra kl. 10.00-15:00 for å treffe nettopp deg online.

Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på en PC. For å få best utnyttelse av løsningen anbefaler vi deg å bruke nettlesere som Chrome, Firefox eller Opera.

Når du har opprettet en profil vil alle selskapene kunne besøke profilen din. Selv etter at messen er ferdig vil du kunne bruke profilen til kommunisere med kontaktene dine eller aktuelle bedrifter. Lykke til :)

Les om hele arrangementet