Johan Økland Wikdahl

Why hire me?
En arbeidsgiver bør ansette meg fordi jeg har en stor interesse for fluidmekanikk, cfd og teknologi. Jeg er engasjert i å lære og bruke mine ferdigheter i disse områdene for å bidra til å løse komplekse problemer og forbedre virksomheten. Jeg er også pålitelig og vil alltid jobbe hardt for å oppfylle forventningene til arbeidsgiveren.

Jeg skal være utvekslingstudent ved Technical University of Munich (TUM) i løpet av neste semester, noe som gir meg en unik mulighet til å utvikle mine ferdigheter og kunnskap innen teknologi, fluidmekanikk, cfd og strømningsteknikk. TUM er et av de ledende universitetene i Europa innen disse fagområdene, og jeg ser frem til å lære av de beste i bransjen.
Qualifications
Jeg har en bred erfaring med å programmere i både Python og Matlab, og jeg er komfortabel med å jobbe med komplekse beregninger og modeller. Jeg har også god erfaring med å jobbe i team, og jeg trives med å samarbeide med andre for å nå felles mål.

Min interesse for strømningsteknikk gjør meg spesielt godt egnet for stillinger som krever kunnskap om fluidmekanikk, CFD, eller andre relaterte områder. Jeg har en solid forståelse av teoriene bak strømningsfenomenene, og jeg har også erfaring med å bruke ulike verktøy og teknologier for å løse praktiske problemer relatert til strømningsteknikk.
Field of study
Electrical Engineering
Environment and Sustainability
Product- and Industrial Design
Education level
Started master (4.-5. yr)
Interested in
Energy Sector
What type of listings are you looking for?
Full-time work
Summer work
Internship / Trainee
When is the task, practice or job relevant?
Deltidsjobb vil være relevant fra høst 2023 og fast stilling etter vår 24
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
Industrial Manufacturing
Technology- and Product development
Motivation for task, practice or job
Min motivasjon for å jobbe er å utføre relevant og utfordrende arbeid som kan bidra til å utvikle mine ferdigheter og kunnskap. Jeg er alltid ivrig etter å lære nye ting og å utvikle meg selv både faglig og personlig.

Jeg har en stor interesse for teknologi, fluidmekanikk, cfd og strømningsteknikk, og jeg ser frem til å bruke mine kunnskaper og ferdigheter i et profesjonelt miljø. Jeg er også veldig engasjert i å bidra til å løse praktiske problemer og å finne løsninger på utfordringer.