Ingeniør innen vei

Expires
Education level
Fullført bachelor / Påbegynt master (4.-5. år)
Fullført mastergrad
Education program
Matte, fysikk og nanoteknologi
Industry
Samferdsel/transport
Arkitektur/design
Håndverk/byggenæring/bergverksdrift
Type
Heltidsjobb
Ser du etter en jobb innen infrastruktur? Til et ledende firma innen samfunnsplanlegging ser vi nå etter en erfaren veiplanlegger.

Dine arbeidsoppgaver
Felles for de fleste av oppdragene som Norconsult har er tverrfagligheten i oppdragene som krever at medarbeiderne arbeider i team med andre fagområder for å komme frem til gode helhetsløsninger.  
Som veiplanlegger hos Norconsult vil jobbe med både store og små prosjekter. Du kommer til å ha en variert hverdag med arbeidsoppgaver som:
Forprosjekter, detalj- og reguleringsplaner og byggeplaner
Prosjektering av veg- og gateanlegg
Oppdrags- og prosjektledelse
Denne stillingen innebærer en del reising.

Om Selskapet
Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. De har tjenester som er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 800 medarbeidere som er stasjonert på 96 kontorer i hele verden. I Norge jobber her over 250 medarbeider og hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo. Kontoren Sarpsborg, Ski og Askim tillhører Region Sørøst og de jobber tætt sammen.
Norconsult er et ledende miljø innen planlegging og kompetanse innenfor alle samferdselsfaglige områder. De tverrfaglige miljøene skaper gode løsninger som er tilpasset både miljø og landskap. Norconsult utfører utredning, planlegging og prosjektering av komplette samferdselsanlegg. De jobber med alt fra gang- og sykkelveier til de største prosjektene som motorveier, jernbane, sporvei, havner og flyplasser.

Din profil
Kvalifikasjonskrav:
Sivil- eller ingeniørutdanning rettet mot planlegging, vei, transport eller geomatikk
Du har utmerket muntlig og skriftlig framstillingsevne i norsk
Vi ser gjeren at du har 3-5 års erfaring fra lignende arbeid.
I rollen som veiplanlegger hos Norconsult vil du jobbe mye selvstendig, men det er også viktig at du trives og liker å jobbe i team. Vi tror at du kan bidra med kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger. 
Er du interessert i stillingen, sök via Fremtiden: 
https://www.fremtiden.no/ledige-stillinger/

Vilkår
Omfang: Heltid
Sted:  Sarpsborg, Ski eller Askim
Arbeidstid: 8.00-16.00
Lønn: Fastlønn
Utvalg skjer løpende og stillingen kan bli besatt innen siste søknadsfrist. Send derfor inn din søknad allerede i dag. Velkommen til Fremtiden!