Graduate innen analyse

Expires
Education level
Started master (4.-5. yr)
Completed Bachelors degree
Field of study
Computer Science and Information Technology
Mathematics, Physics, and Nanotechnology
Type
Internship / Trainee
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
County
Oslo
How to apply

Vi søker nyutdannede innen analyse!

Gjensidige er på jakt etter talenter til vårt graduateprogram.  Er det deg vi leter etter? 

Vi i Gjensidige vet godt at det er viktigere enn noen gang å holde blikket på de utfordringene som kommer, og gjøre det vi kan for å løse dem. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som jobber sammen og tar konkrete grep for å skape et tryggere samfunn for alle.  Gjensidige er en kundeorientert problemløser med stort fokus på digitalisering, teknologisk utvikling og avansert analysekunnskap. Her vil du få muligheten til å jobbe med det fremste innen teknologi og analyse i forsikringsbransjen. 

Vi søker deg som er nyutdannet våren 2024, og som er nysgjerrig, nytenkende og løsningsorientert, og som ønsker en spennende karriere innen teknologi eller analyse.

Graduateprogrammet vårt

Som graduate i Gjensidige blir du fast ansatt fra dag én, og tilknyttet et av forretningsområdene våre. Du kickstarter karrieren din med utfordrende oppgaver i et spennende fagmiljø, hvor du får relevant ansvar og muligheten til å komme med idéer som kan trekke Gjensidige i riktig retning.

Programmet går over ett år, og har en rekke samlinger i løpet av perioden. Her vil du bli kjent med andre graduates på tvers av ulike fagmiljøer, og dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din.   

Vi har følgende graduatestillinger innen analyse for 2024:

Som analytiker er du med på å utforske, fremskaffe og formidle innsikt til bruk i prising og lønnsomhetsstyring. I tillegg bistår analytikerne våre med tallunderlag for strategiske prosesser. De bruker programmeringsverktøy som SAS, SQL, R, Python og MS Office-pakken (Excel, Power BI). Her er det mange spennende oppgaver på lager, og du vil blant annet bidra med modellering av risiko og prising av forsikringsprodukter, modellering og programmering i Python / R, samt visualisering av data og innsikt. Du vil også få mulighet til å utforske  maskinlæring og andre avanserte statistiske metoder.

 

Hvem vi ser etter?

  • Du har faglig interesse og gode akademiske resultater
  • Du er en lagspiller, liker samarbeid og er alltid sulten på ny lærdom
  • Programmet passer deg som blir ferdig med mastergrad innen eksempelvis teknologi, IT-sikkerhet, informatikk, kvantitative fag som matematikk, fysikk og statistikk (f.eks. aktuar, sivilingeniør, matematikk med informatikk) eller analyse i løpet av sommeren 2024. 

Dette sier to av årets Graduates om hvordan de har hatt det så langt i Gjensidige:

«Som graduate har jeg fått et bredt innblikk i organisasjonen, og det har vært gøy å bli kjent med andre graduates fra ulike avdelinger i selskapet. Så langt har tiden min i Gjensidige vært preget av spennende oppgaver, en bratt læringskurve og ikke minst, fantastiske kolleger!» - Thomas Torkildsen, Gratuate i Prisanalyse

 

«Å starte som Graduate hos Gjensidige har gjort overgangen mellom studieliv og arbeidsliv myk. Som helt ny har jeg hatt mulighet for å bli med på mye og fått følge de andre designerne på teamet mitt, og fått innblikk i, og deltatt i de mange deloppgaver teamet mitt jobber med. Jeg har også en fadder som følger meg opp, noe som har gjort starten veldig trygg.» - Nadia Møller, Graduate i Design  

Dette får du hos oss 

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers i organisasjonen. 

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper. 

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy. 

Du vil i tillegg få flere goder, blant annet en spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Praktisk informasjon 

Oppstart av programmet er august 2024. I stedet for søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål, og legger ved CV og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil ikke bli vurdert. Spesifiser hvilke graduatestillinger du er interessert i. 

Ved eventuelle spørsmål send e-post til student@gjensidige.no.

Forsikringsbransjen er utrolig spennende! Hvis du ønsker et innblikk i hvordan vi jobber kan du følge oss på InstagramTikTokLinkedIn eller lese mer på gjensidige.no

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer. 

 

Education
Applied Computer Science
Automation and Intelligent Systems
Computer Engineering
Computer Science
Digital Business Development
Digital Infrastructure and Cyber Security
Digital Collaboration
Electrification and Digitalisation
Electronics Systems Design and Innovation
Computational Colour and Spectral Imaging (COSI)
Physics
Physics and Mathematics
Industrial Cybernetics
Information Technology
Information Security
Informatics
Engineering and ICT
Embedded Computing Systems
Cybernetics and Robotics
Marine and Maritime Intelligent Robotics
Mathematical Sciences
Materials Science and Engineering
Nanotechnology
Production 4.0
Programming
Security and Cloud Computing
Simulation and Visualization
Webdesign
Web Development
Graduate
Analyse
AI
Utvikler