Publicis Starcom søker digital markedsføringsrådgiver

Expires
Education level
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Type
Full-time work
Work place
Apotekergata 12
Responsibilities
PR/Marketing/Sales
County
Oslo
How to apply

Stillingsbeskrivelse

Stillingen er 100 % med fast ansettelse, hvor du blir en del av et ungt og voksende miljø. Her vil du hjelpe våre annonsører med gjennomføring av markedsstrategi, herunder: planlegging, oppsett, optimalisering og rapportering av digitale reklamekampanjer med bannerannonser.

Du vil jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer som f. eks Gilde og Prior, der du samarbeider tett med øvrige kundeteamet for å skape gode resultater av markedsføringsaktivitetene.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • Planlegging, oppsett, optimalisering og rapportering av reklamekampanjer ved landets største nettsider som VG, Dagbladet og Tv2.
  • Anvende teknologi fra verdensledende aktører som Google.
  • Kommunisere med våre kontakter hos kunder og medier.
  • Bidra til mediestrategi, kampanjeplanlegging, kjøp og analyse av betalte reklamekampanjer.
  • Jobbe tett med innholdsprodusenter, kreatører, analytikere, utviklere og strateger. 

 

Kvalifikasjoner

For å lykkes i stillingen må du ta ansvar og være selvstendig med egne meninger og ideer, samtidig som du må samarbeider godt med andre, kunder så vel som kolleger. Det er mange baller i luften, så både analytiske og strukturelle evner er et krav. Du trives ellers i et uformelt og sosialt miljø, som drives av høyt tempo og høye krav i hverdagen.

Du er nysgjerrig på reklame, og mediefaget, over snittet analytisk anlagt og har kommersiell teft. Du må ha et brennende engasjement for markedsføring og du trives best på jobb når du kan kombinere analyse, tall, teknologi og kreativitet.

  • Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen økonomi/samfunnsøkonomi, markedsføring, eller ingeniørfag. Vi oppfordrer også andre fagbakgrunner til å søke.
  • Du liker å jobbe med tall og analyse, og er godt kjent med Excel.
  • Du er god på å se muligheter for utviklinger, og vet hvordan du skal legge de frem for andre.
  • Du liker -og er god til å ta ansvar, og har gjennomføringskraft.
  • Du har sterke kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig.
  • Du er strukturert og har et øye for detaljer – frister er noe du alltid klarer å overholde.

Om arbeidsgiveren

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger i kommunikasjonsbransjen, med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 90.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk kommunikasjonsrådgivning, markedsførings teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for "Power of One". Hva kan vi tilby? I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget. Vi har fokus på karriereutvikling, så din faglige og personlige utvikling er i førersetet. Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid. Publicis har også lansert programmet "Work your World" der alle ansatte får mulighet til å kunne jobbe på ett av Publicis sine kontorer rundt i verden, og "mobility" har høyt fokus i gruppen. Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe. Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt! Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb! Konkurransedyktige betingelser. Heltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum. Oppstart i august: Vi vurderer søknader fortløpende!