Indusenz søker innovativ og engasjert utvikler

Expires
Education level
Started master (4.-5. yr)
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Field of study
Computer Science and Information Technology
Type
Full-time work
Work place
Trondheim
Responsibilities
IT – Development and Design
County
Trondheim
Info on how to apply
Via lenke i annonse

Vil du være med på det neste teknologieventyret i Trondheim? Har du lyst til å lære noe nytt, få påvirkningskraft og varierte oppgaver som utvikler?

Informasjon om stillingen

Indusenz utvikler og leverer trådløse sanntidssensorer og dataløsninger, en komplett sensor-løsning for industrielt bruk. Løsningen har en skalerbar skyplattform og applikasjoner til ulike brukere.

Vi er et ungt selskap med solide eiere og som på kort tid har lansert egenutviklet hardware med tilhørende IoT-plattform for monitorering, og har nå flere store piloter gående, samt er i startfasen på vår kommersielle virksomhet. Det vil skje mye spennende hos oss fremover! Blir du en del av vårt team i dag, får du en nøkkelrolle i et selskap i vekst og får muligheten til å være med å forme vår fremtid som et softwareselskap.

I stillingen vil du gå inn i et team med svært kompetente utviklere som jobber smidig, med en teknisk innfallsvinkel (med inspirasjon fra Lean og Extreme programming). Vi har fokus på å utvikle våre ferdigheter, levere kjapt og forutsigbart med høy kvalitet. For tiden bruker vi populære teknologier som TypeScript, JavaScript, React, Kotlin, Postgres, Flutter og Firebase. Men vi bruker også noen smalere som Apache Beam og BigQuery. Vår tankegang er at vi ikke skal være låst til vår stack, men endre oss med tiden og ta i bruk det som er nyttig og fornuftig for vår utvikling.

Som utvikler hos oss vil du få stor påvirkningskraft og være en sentral del av vårt team. Du vil blant annet bidra med dine innspill til valg av verktøy, applikasjonsarkitektur og testmetodikk. Du vil jobbe sammen med en designer og må kunne bidra konstruktivt i utarbeidelsen av en god brukeropplevelse. Du vil få mye frihet og ansvar i en variert arbeidshverdag, hvor du har muligheten til å lære deg ny teknologi deg og jobbe med utvikling i et selskap som har hele verdikjeden.

Indusenz tilbyr

  • Høy grad av påvirkningskraft og muligheten til å bestemme teknologi
  • Konkurransedyktige betingelser, og et fokus på at innsats skal belønnes
  • Mulighet for å vokse med firmaet fra tidlig fase
  • Faglig utvikling og muligheten til å lære av kompetente kolleger
  • Gratis parkering og dekt telefonabonnement
  • Variert arbeidshverdag og fleksible arbeidstider
  • Sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

Image removed.

Arbeidsoppgaver

  • Være med i utarbeiding av løsninger, både i form av brukerrettede features og tekniske valg som eksempelvis arkitektur, teknologi osv.
  • Planlegging og nedbrytning av arbeidsoppgaver, sammen med teamet, som spenner seg fra sky-plattform til sluttbrukerfunksjonalitet
  • Prototyping og utvikling av løsninger og tilhørende automatiserte tester. Eksempler på deler av systemet dette innebærer er: Data pipeline, APIer, Infrastruktur, Front-end
  • CI-pipelines
  • Drift og konfigurasjon i Google Cloud Platform, fokus på observability
  • Feilsøking og diagnostikk

Vi søker deg som

Din lidenskap og ditt engasjement til faget er viktigere enn hvilke språk og verktøy du har listet opp på CV’en. At du kan noe og vil mestre nye ting betyr mer for oss. Har du ferdigheter innen objektorientert programmering, frontendteknologi og kjennskap til skytjenester mener vi at du har grunnlaget til å lære deg teknologien vi bruker i dag.

Videre ser vi etter deg som

  • Har relevant utdanning på min. bachelornivå
  • Med fordel har relevant arbeidserfaring eller egne prosjekter å vise til
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Vi ønsker oss en lærevillig kollega som evner å sette seg inn i nye oppgaver og verktøy, og som selvstendig finner fremgangsmåte og er med å ta ansvar for egne oppgaver og felles mål. Du samarbeider godt i team, og tar gjerne initiativ til nye oppgaver, samt har et kreativt sinn på å finne løsninger og kommer gjerne med innspill.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål. Søknadsfrist: 23. mai.

Informasjon om bedriften

Indusenz AS er et hurtigvoksende selskap som utvikler og leverer små, trådløse sensorer sertifisert for industrielle applikasjoner innenfor industri, olje/gass og maritime næringer, bl.a. for tidlig avdekking av korrosjon i isolerte rør. Dette er et betydelig problem for næringen i dag, og det har stor verdi å levere en god løsning. Alle sensordata analyseres i og presenteres gjennom skytjenester og web/app-grensesnitt, og programvareutvikling vil utgjøre den viktigste delen av virksomheten over tid. Indusenz har i dag syv faste ansatte og to innleide i selskapet og selskapet har solid finansiering fra sine eiere.

Education
Applied Computer Science
Computer Engineering
Computer Science
Digital Business Development
Digital Infrastructure and Cyber Security
Digital Collaboration
Electronics Systems Design and Innovation
Computational Colour and Spectral Imaging (COSI)
Industrial Cybernetics
Information Technology
Information Security
Informatics
Engineering and ICT
Embedded Computing Systems
Kybernetikk og Robotikk
Cybernetics and Robotics
Marine and Maritime Intelligent Robotics
Programming
Security and Cloud Computing
Simulation and Visualization
Webdesign