Nyutdannet, og kunne tenke deg å bo i Stavanger? Let's talk!

Expires
Education level
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Field of study
Computer Science and Information Technology
Type
Full-time work
Work place
Stavanger
Responsibilities
IT – Development and Design
County
Rogaland
How to apply

Nyutdannet og på veg hjem til Stavanger?

 

I Miles Stavanger ansetter vi utelukkende mennesker som kan kombinere faglige skills med en varm personlighet. Selv om vi ansetter flinke mennesker hele året, er vi nå spesifikt på jakt etter å styrke både UX- og utviklermiljøet vårt i Stavanger.

Vi vet at det ikke er enkelt som nyutdannet å velge mellom det å jobbe in-house eller å velge konsulentlivet. Det vi kan si er at livet som konsulent i Miles innebærer stor grad av frihet, og plenty av faglige utviklingsmuligheter.

Når det gjelder frihet, betyr det at du kan velge det som passer deg best. Du velger om utstyret som passer for deg, om det er PC eller Mac. Du velger selv hvilke konferanser du ønsker å dra på, i inn- og utland. Ikke minst så har du frihet til å velge hvilke prosjekter du finner mest interessante, og ønsker å jobbe med.

Hvorfor velge oss, spør du? Bortsett fra friheten du vil få som konsulent i Miles, er det uten tvil fordi vi har noen av de dyktigste utviklerne i bransjen, vi er et selskap med flat struktur, har masse sosiale og faglige aktiviteter og vi er et lite selskap med en stor kultur.

Har vi pirret nysgjerrigheten litt? Ta kontakt så finner vi et egnet tidspunkt for en uforpliktende drøs over en digital kaffekopp.

 

 

Education
Computer Engineering
Computer Science
Digital Infrastructure and Cyber Security
Digital Collaboration
Information Technology
Information Security
Informatics
Embedded Computing Systems
Programmering
Programming
Security and Cloud Computing
Simulation and Visualization
Webdesign