Wida Angela Wingsnes

Why hire me?
Jeg holder for tiden på min internasjonale mastergrad i Globalisering og Bærekraftig utvikling på NTNU. Jeg har en bachelor i statsvitenskap, og et årsstudium i Spansk, hvorav begge er fra NTNU. Jeg besitter tverrfaglig kunnskap innenfor feltet bærekraft som er høyest relevant for de fleste bedrifter og organisasjoner. Jeg er effektiv, god til å samarbeide, løsningsorientert og har en evne til å se "det større bildet".

På en arbeidsplass kan jeg bidra med en utdanning med mye variasjon og gode samarbeidsevner. Jeg trives best med å jobbe i team, og er ikke redd for å ta initiativ til nye tankeprosesser og bringe kunnskapen min inn i kontekst.
Qualifications
Bachelor i statsvitenskap, årsstudium i spansk, og går nå master i Globalisering og Bærekraftig utvikling.

Jeg har et internship på Bærekraftssenteret i Trondheim - Geneva UN Charter Centre of Excellence on SDG City Transition ved siden av studiene. Dette har gitt meg god erfaring med å jobbe mot bærekraftige løsninger for city transition i samarbeid med FN og Trondheim kommune.

Jeg har vokst opp i Norge, Sverige og Brasil, som har gitt meg en god adaptiv evne, og veldig gode språkkunnskaper. Jeg snakker flytende norsk, svensk, portugisisk og engelsk, i tillegg er jeg god i spansk og har et årsstudium i det.

Jeg har også verv i organisasjonen YATA (Youth Atlantic Treaty Association) hvor jeg er kommunikasjonsmedarbeider. Her arrangerer vi foredrag og arrangement som dreier seg om forsvars- og utenrikspolitikk. Dette har vært veldig lærerikt og spennende.

Under mitt årsstudium i spansk var jeg også leder for linjeforeningen Los Elegidos et semester.
Field of study
Language and Literature
Social and Political Sciences
Environment and Sustainability
Education level
Started master (4.-5. yr)
Completed Bachelors degree
Interested in
Energy Sector
Special Interest Groups
Public Enterprise/Administration
What type of listings are you looking for?
Full-time work
Summer work
Internship / Trainee
When is the task, practice or job relevant?
Internship fra August 2021-Desember 2021. Sommerjobb Sommer 2021.Fast Jobb fra Sommeren 2022.
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
Industry- and Business Development
International Relations and Development
Conservation/Resource Management/Sustainability
Political Work
Motivation for task, practice or job
Jeg er interessert i både oppgave- og praksissamarbeid med en bedrift. Siden kunnskapen jeg besitter er såpass tverrfaglig, og relevant for flere områder, anser jeg meg selv om adaptiv til en rekke forskjellige typer bedrifter/organisasjoner. Dette gjelder både ved potensielt å skrive masteroppgave i samarbeid med en bedrift, men også i forbindelse med praksisplass. Jeg interesserer meg for en rekke temaer innenfor bærekraft, men jeg synes det er spesielt interessant med konseptet om et «grønt skifte» innenfor både organisasjoner og byer. Jeg interesserer meg også for sirkulærøkonomi, noe jeg også har fått jobbe med i internshippet mitt på UN Charter Centre i Trondheim. Oppgavesamarbeid til masteren vil være relevant våren 2022, og praksissamarbeid vil være aktuelt høsten 2021. Sommerjobb er jeg interessert i sommeren 2021.

Siden jeg interesserer meg for den mer samfunnsfaglige siden av bærekraft og globalisering, er drømmejobben min i en bedrift/organisasjon hvor jeg får ta del i utvikling av bærekraftige løsninger, og overganger. Jeg elsker å jobbe i team, og i drømmejobben er jeg del av et nytenkende team som har som mål å utvikle bærekraftige løsninger, og fasilitere grønne skifter innenfor både bedrifter/organisasjoner og i bybildet. Å ha bodd i 3 land og snakke mange språk har også gjort at jeg har utviklet et interesse for internasjonale relasjoner.
Education
Globalisation and Sustainable Development
Spanish
Political Science

På en arbeidsplass kan jeg bidra med en utdanning med mye variasjon og gode samarbeidsevner. Jeg trives best med å jobbe i team, og er ikke redd for å ta initiativ til nye tankeprosesser og bringe kunnskapen min inn i kontekst. Jeg er glad i effektivitet og målrettet arbeid.