Hvordan kan det på best mulig måte dannes en felles kultur på avdelingen, slik at man kan sikre samsvar i forventninger og felles forståelse for felles oppdrag?

Expires
Education level
Started bachelor/master (1.-3. yr)
Started master (4.-5. yr)
Field of study
Pedagogy and counselling
Communication and Media Production
Economy, Administration and Marketing
Type
Master's thesis
Responsibilities
Administration and Procedure
County
Oslo
E-mail for application
bohelg@sykeuspartner.no

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Sykehuspartner HF eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Vi drifter og forvalter livsviktige IKT-systemer for sykehusene, både kliniske og administrative applikasjoner, IKT-infrastruktur, nettverk og arbeidsflater for 78 000 brukere.  Med rundt 1550 medarbeidere er Sykehuspartner en av Nordens største virksomheter innen fellestjenester til sykehussektoren. Hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. 

Avdeling og virksomhetsområde det skal skrives masteroppgave for:

Avdelingen for Regionale HR-tjenester er organisert i virksomhetsområde Administrative tjenester i Sykehuspartner.

Avdelingen har 156 ansatte organisert i 8 ulike seksjoner med hver sin seksjonsleder. Den ene seksjonen består av 4 rådgivere som skal rapportere til avdelingsleder.

Avdelingen er ansvarlig for å levere HR-tjenester til alle helseforetak i den største helseregionen i Norge med nærmere 3 millioner mennesker. Vi utbetaler lønn til nærmere 90 000 ansatte, henter inn 2,3 milliarder kroner i refusjoner på vegne av helseforetak og drifter og forvalter HR-systemene for regionen.  

 

Education
Project Management
Business Administration
Areas of expertise
Media and communication
Economy, administration and marketing