Seafood Trainee 2021/2022

Expires
Education level
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Field of study
Environment and Sustainability
Mechanical Engineering and Marine Technology
Biology and Biochemistry
Logistics and nautics
Communication and Media Production
Chemical Engineering and Biotechnology
Computer Science and Information Technology
Economy, Administration and Marketing
Type
Full-time work
Internship / Trainee
Responsibilities
Other tasks
County
All of Norway
How to apply

Er du nyutdannet og klar for å kickstarte din karriere? Nå har du muligheten til å bli trainee i sjømatnæringen! September 2021 starter vi opp nok et traineeprogram.

For sjette år på rad gjennomfører The Seafood Innovation sitt traineeprogram for sjømatnæringen. Seafood Trainee strekker seg over ett år, og er et næringsrettet program for deg som søker din første jobb etter endte studier og som har et sterkt ønske om å jobbe i sjømatnæringen. Er du læringsvillig, motivert og klar for å ta ditt første steg inn i en viktig og fremtidsrettet næring full av muligheter?

Som trainee vil du bli ansatt i et sjømatselskap hvor du får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet. I tillegg inneholder programmet en faglig del som består av fire tredagers-samlinger, hvorav én av dem vil foregå i utlandet. Samlingene vil ha tema som omfatter hele verdikjeden i sjømatnæringen. Dette er en mulighet som gir deg intensiv opplæring i sjømatnæringen generelt og spesifikt hos det aktuelle selskapet, som har en sterk faglig og næringsrettet forankring.

Det er mange spennende selskaper involvert i programmet - alt fra store internasjonale selskaper notert på børs, til mindre privateide selskaper, med lokasjoner over hele landet. Felles for alle er at de har ambisiøse mål som nås ved å være innovative, kreative og ved å vise evne til å tilpasse seg endringer. Du får jobbe med dyktige og erfarne ledere og ta del i et program som tilrettelegger for passende utfordringer i takt med din progresjon. Kravene til deg er store, men mulighetene for kompetanseutvikling og karriere vil være betydelige. Krav til deg som søker:

Fullført bachelor- eller mastergrad som omfatter kompetanse innen:

● Fiskehelse - Havbruk - Biologi

● Havteknologi - Innovasjon og entreprenørskap

● Økonomi og finans - HR og HMS - Rettsvitenskap

● Medier og kommunikasjon - Salg og markedsføring - Logistikk

Maksimalt to års arbeidserfaring. Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby:

● Unik erfaring og utfordringer fra første sekund

● En egen mentor til deg for personlig og profesjonell vekst og utvikling.

● Unikt profesjonelt og ikke minst sosialt nettverk

● Lønnen fastsettes etter de satsene som er normalt i virksomheten for en nyutdannet ansatt med de kvalifikasjonene som etterspørres.

Praktisk informasjon: Vi forventer stor pågang og mange søknader så vi ber om at du laster opp relevant dokumentasjon via stillingsannonsen på Finn.no eller Dfind.no. Søknader per e-post vil ikke bli vurdert.

Vennligst legg ved følgende som et minimum: - CV der det kommer tydelig frem hvilken utdanning du fullført eller er i ferd med å fullføre. - Kortfattet søknads-/motivasjonsbrev. - Vitnemål/karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon. - Tiltredelse vil være august/september 2021 i selskapet du signerer kontrakt med.

Les mer på https://www.seafoodtrainee.no/ eller ta kontakt med vår rådgiver i Dfind, Cecilie Meling om du har spørsmål til søknadsprosessen.

Om NCE Seafood Innovation

NCE Seafood Innovation skal utvikle kunnskap, høyne innovasjonsaktivitet og øke konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike bedriftene i klyngen, og i klyngen som helhet. Visjon for sjømatklyngen er å «tredoble Norsk matproduksjon fra havet innen 2030». NCE Seafood Innovation Cluster arbeider innen tre strategiske utviklingsområder; kunnskap, bærekraftig innovasjon og entreprenørskap. En viktig målsetting for NCE Seafood Innovation Cluster er å utvikle ny kunnskap for økt produksjon av sunn og bærekraftig mat fra havet.

Education
Applied Computer Science
Cold Climate Engineering
Bioengineer
Biology
Biology and Chemistry
Biomarine Innovation
Biotechnology
Biotechnology and Chemical Engineering
Sustainable Architecture
Sustainable Energy
Sustainable Manufacturing
Computer Engineering
Computer Science
Digital Business Development
Digital Infrastructure and Cyber Security
Digital Collaboration
Electronics Systems Design and Innovation
Energy and Environmental Engineering
Computational Color and Spectral Imaging (COSI)
Renewable Energy
Global Manufacturing Management
Graphic Design
Ocean Resources
Health, Safety and Environment (HSE)
Industrial Design
Chemical Engineering and Biotechnology
Industrial Cybernetics
Industrial Ecology
Economics and Technology Management
Information Technology
Information Security
Informatics
Engineering and ICT
Embedded Computing Systems
Innovative Sustainable Energy Engineering
Interaction Design
International Business and Marketing
Chemistry
Chemical Engineering
Communication Technology
Cybernetics and Robotics
Coastal and Marine Engineering and Management
Management of Demanding Marine Operations
Technology Management
Logistics
Logistics Engineering
Renewable Energy in the Marine Environment
Marine and Maritime Intelligent Robotics
Marine Technology
Marketing, Innovation and Management
Mechanical Engineering
Materials Science and Engineering
Food Technology
Environmental Engineering
Environmental Toxicology and Chemistry
Nautical Studies
NTNU School of Entrepreneurship (NSE)
Product- and System Design
Mechanical Engineering
Programming
Project Management
Accounting and Auditing
Security and Cloud Computing
Reliability, Availability, Maintainability and Safety (RAMS)
Circular Economy
Webdesign
Web Development
Business Administration
Economics and Business Administration
Economics, Business Administration and Sustainability
Areas of expertise
Biology
Biomarine innovation
Computer Science and Information Technology
Entrepreneurship
Health, Safety and Environment (HSE)
Industrial ecology and sustainability
Media and communication
Marine technology
Food technology
Product- and industrial design
Economy, administration and marketing