Facebook Spesialist

Expires
Education level
Started bachelor/master (1.-3. yr)
Type
Part-time work
Responsibilities
PR/Marketing/Sales
County
All of Norway
How to apply

Vi betaler 1000 kroner i uken. Jobb når du vil og fra hvor du vil. Jobben vil kreve ca en halvtime om dagen.

 

Introduksjon av bedriften

Jeg heter Markus Moberg og er en serie-grunder med en MBA fra Yale. Jeg har tidligere bygd opp selskap i California til å ha en omsetning på godt over 100 millioner i flere år. Les mer på LinkedIn. Pga en lang rekke tilfeldigheter har jeg nå startet et selskap som selger og leverer bjørkeved hjem til eneboliger i Oslo og over hele Østlandet. Vi kom i gang tre uker siden og det går allerede så det ryker. Nå trenger jeg litt Facebook hjelp for å dominere hele markedet.

Hvorfor jobbe hos oss

Selv om vi selger noe så tradisjonelt og gammelt som det kan bli, bjørkeved til fyring i peis, så er vi et moderne og fremoverlent selskap som tenker som et Silicon Valley selskap. Jeg har mye erfaring som jeg gledelig kan lære bort og den som blir med får være med på det jeg håper blir en forrykende opptur. Du kan jobbe hvor og når det passer deg, men jobben krever ca 30 minutter om dagen og vi betaler 1000 kroner i uken.

Hvem ser vi etter

Facebook spesialist. Du er fremoverlent, smart, og kan sosiale media. Du vet hvordan du får likes, samler inn positive tilbakemeldinger fra kunder, engasjerer kunder, og skaper salg gjennom Facebook.