Events

Advertise your event at NTNU Bridge. Events can be anything from career fairs, business presentations, conferences or other activities for students, lecturers and professionals. It can also be courses offering career counselling and help with writing job applications for students.

If you do not have a Bridge profile but want to spread the word about an event, send us an email at: kontakt@bridge.ntnu.no

Format: 02/23/2020
E.g., 02/23/2020
28/02/2020 - 16:00
DIGS, Krambugata 2, Trondheim

Et av Trondheims beste studentarrangementer, HAV, videreføres også i 2020 og nå setter...

Et av Trondheims beste studentarrangementer, HAV, videreføres også i 2020 og nå setter studentene seg i førersetet. Er du på jakt etter ny kompetanse til din virksomhet? Da bør du melde deg på med en gang til vår viktigste møteplass mellom studenter og næringsliv! Påmelding for studenter åpner snart!

Dato: Torsdag 27. Februar 2020
Tid: 16.00-21.00
Sted: DIGS, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Plasser: 70 studenter, 25 yrkesaktive

Påmelding for studenter

Torsdag 27. Februar 2020 arrangeres HAV av linjeforeningen Volvox & Alkymisten og studentorganisasjonen NTNU Ocean Club, i samarbeid med NCE Aquatech Cluster. HAV er et årlig studentarrangement hvor medlemsbedriftene i NCE Aquatech Cluster får muligheten til å møte engasjerte studenter med interesse for havbruksnæringa.

Arrangementet HAV er ment å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidsliv, og har blitt arrangert hvert år siden 2012. I 2019 resulterte HAV til minst tre nye ansettelser direkte etter arrangementet. Vi kan derfor med sikkerhet si at HAV bidrar til å bedre kontakten mellom studenter og næringslivet innenfor blå sektor, selv om vi fortsatt har en vei å gå.

Etter HAV 19, og Brohodekonferansen 2018, ble det etterspurt økt samarbeid mellom studenter og bedrifter, ved å inkludere f.eks. diskusjoner og case-oppgaver om reelle problemstillinger, i tillegg ønsket bedrifter større fokus på rekruttering. Som respons til dette har vi valgt å invitere 5 bedrifter til å holde presentasjoner og 20 bedrifter til å ha stand, i tillegg til å delta på gruppearbeid/workshop knyttet til utviklingen og fremtidig vekst i næringa. Presentasjonene omhandler 5 tema knyttet til, og er som følger:

Nyeste utviklinger innen bærekraftig akvakultur

Digitalisering = fremtiden? 

Fremtidige fôringredienser

Hva er ståa med bruk av antibiotika og medisiner i næringa?

Hvordan kan vi forbedre næringens rykte i media?

For at HAV skal spille en enda større rolle i å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidslivet skal vi nå i år prøve oss på en CV-database på forhånd av arrangementet. Dette skal gi mulighet for bedrifter å legge ut utlysninger, og studenter å legge ut CV-er på forhånd, slik at når studenter og bedrifter møtes under HAV er de godt forberedt og interessert i å søke kontakt.

Spørsmål?

Ta kontakt med Ellie Johansen
E-post: ellie.johansen@bdo.no
Tlf: +47 97 98 78 11

Read about the event
03/03/2020 - 10:00
Radisson Blu Bryggen, Bergen

Mer info kommer på: ...

30/03/2020 - 12:15
Aarhus, Denmark

Aarhus Case Competition is one of the biggest case competitions in the Nordics gathering top...

Aarhus Case Competition is one of the biggest case competitions in the Nordics gathering top business students.

Nine selected teams will be solving three different real-life cases: two introductory cases and one extensive 30-hour main case, where the winning team will receive the title of Case Solving Champions and other amazing prizes.

Read about the event