Statusmelding

Vil du dele et arrangement på NTNU Bridge? Tips oss på kontakt@bridge.ntnu.no

Er du ung, samfunnsengasjert og vil noe? Fremtidscamp er stedet fremtidens ledere samles for å løse morgendagens problemer. Engasjerte ungdommer fra hele landet møtes til en spennende og lærerik helg i Trondheim. Her må du bruke all din kunnskap og kreativitet. Meninger skal brytes og formes. Det blir krevende, men også sosialt og morsomt. 

På Fremtidscamp får du muligheten til å løse konkrete, fremtidsrettede problemer ved hjelp av entreprenørielle metoder og tankesett. Det er kun 50 plasser til Fremtidscamp 2016. Vi søker deltakere som er og har ambisjoner om å ta ledende roller i samfunnet. Som har tillitsverv, organisasjonserfaring, og viser samfunnsengasjement. Har du engasjementet og motivasjonen som kreves for å løse morgendagens problemer?

Praktisk info om Fremtidscamp

  • Fremtidscamp arrangeres 3. – 6. mars på NTNU i Trondheim
  • Målgruppen er ungdom med lederverv i alder 17 – 20
  • Deltakelse er gratis. NTNU dekker kost og losji, men ikke reise
  • Søknadsfrist er 15. februar
  • Det er 50 ledige plasser - deltakere velges på bakgrunn av erfaring og motivasjon

Program for 2016
Fremtidscamp er sosialt og moro, men også hardt arbeid! Deltakerne jobber sammen i grupper med problemstillinger som er spilt inn av viktige samfunnsaktører. Underveis får du faglig påfyll og lærer verktøy for kreativ problemløsning. Resultatet presenteres muntlig og i en rapport som overleveres til problemeier. Målet er å levere konkrete løsningsforslag på dagsaktuelle problemstillinger. Her finner du en presentasjon av årets problemeiere og hvilke tema de vil utfordre deltakerne med.

Fullstendig program kommer!

Fremtidscamps nettside
Søk om å delta på Fremtidscamp 2016

Kontakt
For generelle henvendelser, ta kontakt med prosjektleder Simon Lie: simon.lie@ntnu.no
For spørsmål om deltakelse, kontakt Lars Flesland: lars.m.flesland@bridge.ntnu.no

Maximum participants
50
Bedrift
Fremtidscamp
Tidspunkt
-
Sted
NTNU, Trondheim