Framtidsfylket karrieremesse

Dato: 
27/01/2020 - 09:00 til 22:00
Sted: 
Realfagsbygget, Gløshaugen, NTNU

27. januar riggar bedrifter frå nye Vestland opp standane sine i Realfagsbygget for å vise fram det spennande vi har å by på. Bedrifter innan mange bransjar og fagfelt er der for å treffe nettopp deg.

Om du er på jakt etter sommarjobb eller fast jobb, ei bedrift å samarbeide med masteroppgåva di med, eller rett og slett berre bli inspirert, ja då bør du ta turen. Og du? Vi har den STØRSTE regionale traineeordninga i landet! Sjekk ut på framtidsfylket.no!
 
Program for dagen
Klokka 9: Eit seminar med flinke foredragshaldarar kickstartar det heile.
Klokka 10 – 15: Bedriftene står på stand og er gira på å snakke med akkurat deg. I baklomma har dei gullbillettar dei kan dele ut til enkelte studentar dei vil invitere med seg på kveldsarrangementet.
Klokka 19: Kveldsarrangement for bedrifter og utvalde studentar
Gratis mat, drikke og god underholdning.
 
Og du? Vi serverer gratis kaffi og svele heile dagen! Stikk innom Realfagsbygget måndag 27. januar. Du kjem garantert ikkje til å angre! 

Om bedrifta:
Vestland fylke byr på eit variert og spennande næringsliv med store karrieremoglegheiter! 
Framtidsfylket er fylket si eiga merkevare for jobb og rekruttering, og omfattar i dag jobbportalen Framtidsfylket.no, Framtidsfylket Trainee og Framtidsfylket Karrieremesser.
Vår jobb er å synleggjere kva som rører seg på jobbmarknaden og kva fritid du kan skape deg i trivselsfylket. Målet er rekruttering og auka tilflytting. 
Framtidsfylket.no tilbyr deg gode verktøy for jobbsøking og rekruttering av nye tilsette. Portalen fungerer som eit virtuelt samlingspunkt for arbeidsgjevarar og arbeidssøkjarar, og er alltid oppdatert med siste nytt. 

Les meir på Framtidsfylket.no

Hvem er arrangementet for: 
Studenter
Arbeidsgivere

Sjekkliste for utlysninger

Er du usikker på hvilken type oppdrag som passer din utlysning? Svar på noen enkle spørsmål her, og vi finner oppdrag(ene) som passer best.

Er utlysningen et ulønnet oppdrag?
Kan oppdraget inngå som en del av utdanningen?
Resulterer oppdraget i et faglig sluttprodukt?
Kan oppdraget gjøres som del av studiesemesteret?
Kan oppdraget gjøres ved siden av studiene?
Er oppdraget spesielt tilrettelagt for nyutdannede?

Ditt resultat

Masteroppgave

Masteroppgaven er en oppgave på høyere akademisk nivå med fordypning i et emne relevant for graden, og markerer avslutningen av et femårig studieløp. En masteroppgave varer normalt 6-12 måneder og leveres før sommeren. Oppgaven er oftest individuell. I tillegg til faglig fordyping lærer studenten metode, tekst- og skriveforståelse. En masteroppgave gir en grundig faglig vurdering av en problemstilling, og innebærer ofte innhenting og analyse av nye data.

Bacheloroppgave

Bacheloroppgaven er en oppgave på lavere akademisk nivå med fordypning i et emne relevant for graden. En bacheloroppgave varer vanligvis opptil 6 måneder og leveres som del av en treårig bachelorutdanning. Oppgaven kan løses individuelt eller av en gruppe. Mange har andre fag samtidig som de skriver bacheloroppgaven. I tillegg til faglig fordyping lærer studenten metode, tekst- og skriveforståelse. Bacheloroppgaven har ikke så mye faglig tyngde som en masteroppgave, og er ofte mer praktisk rettet.

Praksis / annet

Mindre studentoppgaver, feltarbeid, lønnet og ulønnet praksis gjennom studieløpet eller annet ulønnet arbeid slik som frivillige verv.

Sommerjobb

Sommerjobb er gjerne fulltidsarbeid som utføres i studentenes sommerferie (juni-august). Mange studenter tar obligatorisk praksis gjennom sommerjobb. Sommerjobb er lønnet arbeid.

Deltidsjobb

Lønnet arbeid som lar seg kombinere med studier, for eksempel helg- og kveldsarbeid. Trenger ikke å være faglig relevant.

Heltidsjobb

Lønnet arbeid som ikke lar seg kombinere med studier. Relevant for studenter som har fullført utdanningen.

Internship / Trainee

Fulltidsstilling som er spesielt tilpasset nylig uteksaminerte studenter. Som regel et tidsavgrenset program som inkluderer arbeidstrening og opplæring.

×