Boligstiftelsen NTNU og SINTEF

Boligstiftelsen NTNU og SINTEF

Boligstiftelsen NTNU og SINTEFs hovedformål er å oppføre, administrere og drifte boliger for midlertidige/korttidsansatte i vitenskapelig stilling ved NTNU og SINTEF.

NTNUs boligpolicy skal legges til grunn ved tildeling av bolig.
Det er kun internasjonale ansatte/gjesteforskere ved NTNU som kan søke.

Følgende kriterier skal legges til grunn ved prioritering av leietakere i NTNUs boliger:

  1. Utenlandske ansatte med familie fra land som har visumplikt
  2. Utenlandske ansatte med familie fra land utenfor Norden, uten visumplikt
  3. Utenlandske ansatte uten familie fra land med visumplikt
  4. Utenlandske ansatte uten familie fra land uten visumplikt utenfor "Norden"

Familier som bor i Boligstiftelsen fra før, prioriteres ved tildeling av leilighet med 2 soverom. Søknaden sendes via Boligstiftelsens kontaktpersoner på fakultetene  – se kontaktliste.

JONSVANNSVEIEN

Boligstiftelsen har 66 leiligheter i Jonsvannsveien. Leilighetene inneholder: kjøkken, stue, soverom/2 soverom, entre og toalett/ dusj i samme rom. Strøm er ikke inkludert i husleien. 2 boder til hver leilighet i kjeller og 1 loftsbod. Det er installert port-tlf. og kabel- TV/radiomottak (abonnement er inkludert i husleien sammen med renhold av fellesarealer, gang/trapp osv.). Telefonopplegg i alle leiligheter, men beboer må selv sørge for abonnement og telefon. Depositum tilsvarende 3 måneders husleie. Parkeringsplass for bil ved blokkene.

BALDERSVEI

Boligstiftelsen har 18 leiligheter i Baldersvei. Leilighetene består av: kjøkken, stue, soverom, entre. I alle leilighetene er det et kott mellom stue og soverom, matbod i kjeller. Toalett og dusj i separate rom. Strøm er ikke inkludert i husleien. Vaskeri i kjeller i Baldersveg nr. 3C. Det er installert port-tlf. og kabel- TV/radiomottak (abonnement er inkludert i leien sammen med renhold av fellesarealer, gang/trapp osv.) Telefonopplegg i alle leiligheter, men beboer må selv sørge for abonnement og telefon. Depositum tilsvarende 3 måneders husleie. Parkeringsplass for bil ved blokkene.

 

Kontaktinformasjon:

Kontaktinformasjon:

Epost: boligstiftelsen@sintef.no
Postadresse: Postboks 4760, Sluppen, 7465 Trondheim