Fagressurser, nyheter og tips innen teknologifagene

Databasen ETDEWEB har byttet navn til WorldWideEnergy

Da ETDE samarbeidet tok slutt i juni 2014, ble et beta-systemet med en ny modell for informasjonsinnhenting utviklet, WorldWideEnergy (WWE). WWE er en søkeapplikasjon som gir et enkelt inngangspunkt for å finne energirelatert innhold. Du kan søke i databaser og nettsteder fra en rekke internasjonale og nasjonale kilder, pluss forskningsresultater i ETDEWEB. Databasen dekker bl.a. miljøkonsekvenser av ulike former for energiproduksjon, klimaforandringer og ulike energikilder som kjernekraft, kull og olje/gass og FoU innen energi. Databasen er gratis.

Stikkord: ,

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp