Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

The EU–Japan Partnership in the Shadow of China : The Crisis of Liberalism

Boken er interessant både for Europastudier og Japanstudier, men også for forskere og studenter som er interessert i internasjonal politikk mer generelt. Her får leseren en oversikt over samarbeidet mellom Japan og EU, samt hvordan stormaktene rundt ser på denne utviklingen. Professor Paul Midford (Institutt for Sosiologi og Statsvitenskap) er en av redaktørene av boken.

 

This book should be of interest to scholars and students of European politics, as well as Japanese studies. Students and researchers in international politics more generally will also find this interesting. The reader will get an overview of the cooperation between Japan and the EU, and also how the great powers view these developments. Professor Paul Midford (Department of Sociology and Political Science) is one of the editors.

Stikkord:

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp