Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

Prøvetilgang på Gallup Analytics / Trial for Gallup Analytics

NTNU Universitetsbiblioteket har prøvetilgang til Gallup Analytics. Dette er en omfattende database med statistikk fra hele verden, med et særlig fokus på USA. Her finner man både historiske data og nyere data, innenfor en rekke samfunnsområder som tiltro til landets økonomi, pressefrihet, korrupsjon og religion med mer. Prøveperioden går frem til 30. juni 2018.

Ta kontakt med Magnus Rom Jensen (magnus.r.jensen@ntnu.no) hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne ressursen.

NTNU University Library currently has a trial for Gallup Analytics. This is an extensive database with statistics from around the world, with a special emphasis on the US. Here you will find both historical and recent data, in a wide field of subjects such as economic confidence, freedom of press, corruption and religion. Our trial will end on the 30th of June 2018.

Please contact Magnus Rom Jensen (magnus.r.jensen@ntnu.no) with any questions or comments.

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp