Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

Rock’s Backpages og RILM fulltekst

Vi har startet abonnement på en ny database som dekker pop, rock og jazz: Rock’s Backpages. Over 32.000 artikler fra hundrevis av tidsskrifter, aviser og nettsteder. Basen inneholder også lydopptak med intervjuer og samtaler med artister. En ryddig database der man kan avgrense søket etter mange kriterier. Sammen med Entertainment Industry Magazine Archiv har vi nå god dekning på området populærmusikk.

Nytt av året er også at vi har utvidet RILM til RILM abstracts of Music Literature with full text. Det betyr at RILM ikke lenger er en ren referansebase, men også gir direkte tilgang til fulltekst. Listen er ikke så lang ennå, men den vil forhåpentligvis utvides etterhvert. (Man må klikke et par ganger for å komme helt fram til basen.)

 

Frida Kristine Røsand er fagansvarlig for musikk og leder for Musikkbiblioteket

Om forfatteren

Om forfatteren: Frida Kristine Røsand er fagansvarlig for musikk og leder for Musikkbiblioteket .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp