Kategorier
UBrss

FAGSNAKK: Psyken og livet 24.1 kl. 12.00-12.30 på Bibliotek for medisin og helse

Hva er psykisk sykdom og hva er livet? Solveig Merete Klæbo Reitan, professor i psykiatri, gir et skråblikk på psykisk helse historisk og dagens ressurssituasjon i Norge og verden. 

Om foredragsholderen:

Solveig Merete Klæbo Reitan er en kunnskapsrik og engasjert formidler som brenner for kommunikasjon om psykisk helse i samfunnet. Hun er leder ved fagenheten for Voksenpsykiatri og psykisk helsearbeid (VOPPHA) og nestleder for utdanning i medisinstudiet ved Institutt for psykisk helse, NTNU. Reitan mener universitetets arbeid innen psykisk helse må være relevant for samfunnet, og at dette sikres gjennom dialog. 

Ta med lunsjen  din og løft blikket sammen med oss.
Velkommen!

Legg igjen en kommentar