Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie, helse og omsorgsfag

Det virtuelle biblioteket

Savner du å stikke innom biblioteket? NTNU Universitetsbiblioteket har nå åpnet et virtuelt bibliotek i Zoom. Du kan også bestille nødvendig trykt materiale fra Oria.

I det virtuelle biblioteket kan du snakke med og få veiledning av Universitetsbibliotekets ansatte, delta på generelle kurs i blant annet referering og litteratursøk og få inn en god skriveøkt under Skrivepress. Tilbudet gjelder ukentlig ut semesteret V2020.

Se program og besøk det virtuelle biblioteket

For fagspesifikke kurs for medisin og helsefag se digitalt kurstilbud fra Øya v2020.

Trykt materiale

Nødvendig trykt materiale kan bestilles i Oria, men innlevering er ikke mulig. Utlånstiden vil bli forlenget fortløpende. Det sendes ikke ut purringer.

Kontakt oss

Trenger du fagspesifikk veiledning? Ta kontakt med oss på e-post, så svarer vi deg per e-post eller finner tid for onlinemøte.

Bibliotek for medisin og helse: post@bmh.ntnu.no
Biblioteket Tungasletta: tungabib@ub.ntnu.no
Biblioteket Gjøvik: gjovikbib@ub.ntnu.no
Biblioteket Ålesund: alesund@ub.ntnu.no

Vi oppfordrer alle til å holde seg orientert om koronastatus for NTNU og hva som skjer fremover.

Stikkord: , , , , , , , , , , ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.