Kategorier
Bibliotek for medisin og helse UBrss

Fysiske bibliotek stenges

Som ledd i tiltakene for hindring av koronasmitte holder alle NTNUs bibliotek stengt fom 12. mars. Bruk våre digitale tjenester og kontakt oss på epost.

Nødvendig trykt materiale kan bestilles i Oria, men innlevering er ikke mulig. Utlånstiden vil bli forlenget fortløpende. Det sendes ikke ut purringer.

Benytt fagsida for å få tilgang til digitale ressurser fra biblioteket (se toppmeny her på sida).

Vi oppfordrer alle til å holde seg orientert om koronastatus for NTNU og hva som skjer fremover.

Kontakt oss

Trenger du veiledning? Bibliotekets ansatte har nå hjemmekontor.  Ta kontakt med oss på e-post, så svarer vi deg per e-post eller finner tid for onlinemøte.

Bibliotek for medisin og helse: post@bmh.ntnu.no
Biblioteket Tungasletta: tungabib@ub.ntnu.no
Biblioteket Gjøvik: gjovikbib@ub.ntnu.no
Biblioteket Ålesund: alesund@ub.ntnu.no

Av Idun Knutsdatter Østerdal

Spesialbibliotekar ved Bibliotek for medisin og helse. Jeg jobber med fysisk bibliotekplanlegging og forvaltning av areal, kommunikasjon, arrangement og markedsføring. Jeg har også ansvar knyttet til drift og utvikling av skrankefunksjon.

2 svar til “Fysiske bibliotek stenges”

[…] Koronautbruddet påvirker åpningstid og lån av bøker, men bibliotekets digitale tilbud innen medisin og helse er tilgjengelig 24/7. Felles for alle disse ressursene er at du finner dem samlet her på Fagsiden for medisin og helse. Husk at du som regel må være tilkoblet NTNU- eller St. Olavs-nettet (direkte eller via VPN) for å få tilgang til ressurser vi abonnerer på. […]

Legg igjen en kommentar