Kategorier
Databaser UBrss

Endring i bruk av UpToDate

Fra 1. mai krever UpToDate at du registrerer deg for å få tilgang til oppslagsverket utenfor St.Olav ansattnett eller NTNU nett. Samtidig blir UpToDate tilgjengelig som gratis app for alle norske brukere.

Logo for UpToDate

Helsepersonell som sitter utenfor St.Olav ansattnett eller NTNU nett må fra 1. mai lage en personlig brukerkonto på UpToDate, på en PC som er kjent for Helsebiblioteket fra før. I praksis betyr dette at du må opprette brukernavn og passord på arbeidsplassen  når du registrerer deg første gang. Det vil si at du må være tilknyttet St.Olav ansattnett eller NTNU nett når bruker opprettes.

[17.12.20: Denne artikkelen ble oppdatert med informasjon om at påloggingskravet gjelder kun hvis man ønsker tilgang til UpToDate utenfor St. Olavs- og NTNU-nettet.]

  1. Gå til uptodate.com mens du er på kontoret/campus
  2. Klikk på register og opprett brukernavn og passord
  3. Nå kan du bruke UpToDate på andre enheter (hjemmePC, mobil og nettbrett)

Det vil IKKE være nok å være registrert med brukernavn og passord på Helsebiblioteket.no. En må lage brukerprofil på www.uptodate.com.

Når en er registrert som aktiv bruker, kan en logge seg inn fra andre enheter og bruke UpToDates nettside eller laste ned deres app som gir direkte tilgang med mobil.

Av Idun Knutsdatter Østerdal

Spesialbibliotekar ved Bibliotek for medisin og helse. Jeg jobber med fysisk bibliotekplanlegging og forvaltning av areal, kommunikasjon, arrangement og markedsføring. Jeg har også ansvar knyttet til drift og utvikling av skrankefunksjon.

Legg igjen en kommentar