Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie og helsefag

Lær å jobbe smart i e-bøker

Bli kjent med vår nye læringsplattform for medisin og helse: ClinicalKey Student. Produktspesialist Anne-Marie Scoones fra Elsevier ga en introduksjon på biblioteket 27. mars 2019 – se opptaket her.

ClinicalKey Student er en nyutviklet læringsplattform fra Elsevier med nesten 250 lærebøker, 850 videoer, 85 000 bilder og 1500 kliniske oppsummeringer som alle er søkbare gjennom et felles søkegrensesnitt.

Les mer om ClinicalKey Student her på fagsiden.

Stikkord: , , , ,

Om forfatteren

Om forfatteren: Spesialbibliotekar ved Bibliotek for medisin og helse. Jeg jobber med fysisk bibliotekplanlegging og forvaltning av areal, kommunikasjon, arrangement og markedsføring. Jeg har også ansvar knyttet til drift og utvikling av skrankefunksjon. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.