Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie, helse og omsorgsfag

Ny database: Physical Education Index

Physical Education Index er nå på plass igjen på vår databaseliste under «Flere databaser innen medisin og helse«. Du finner den også ved å søke i «Finn databaser» i Oria.no. Den dekker et bredt spekter av sportsgrener og bevegelsesvitenskap, og undervisning/trening innen dette feltet.

Coach og tilhørere i sportslokaler foto

Illustrasjonsbilde. Foto: Physical Education Index

Sportsvitenskap og coaching med mer
I denne database finner du artikler fra tidsskrifter innen de fleste sportsgrener. Den inneholder også en rekke andre emner som sportsmedisin, dans, sportsutstyr, kinesiologi, fysiologi, sportspsykologi/sosiologi, samt undervisningsmetoder, tester og coaching innen bevegelsesvitenskap. Databasen overlapper til en viss grad med artikler i SPORTDiscus, men har mer om undervisning/coaching.

Tilgang til fulltekst
Databasen dekker perioden 1970 til i dag, med sammendrag og annen informasjon fra 2001. Her finner du referanser fra både fagfellevurderte tidsskrifter, konferansepublikasjoner, patenter og noen populærvitenskaplige publikasjoner, med mer. Du har også tilgang til fulltekst.

Ta kontakt med biblioteket ved spørsmål.

Stikkord: , , , , , , , , , , , , ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Topp