Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie og helsefag

Vårens kurstilbud er klart

Bibliotek for medisin og helse tilbyr flere åpne kurs for studenter og ansatte ved Fakultet for medisin og helse og St. Olavs hospital. I tillegg til våre populære kurs i referansehåndteringsprogrammet EndNote, har vi denne våren også flere kurs i bruk av fagdatabasen PubMed. Vi tilbyr også kurs i andre databaser enn PubMed, samt et eget kurs for stipendiater. Det koster ingen ting å delta på våre kurs, men påmelding kreves.

Du finner mer informasjon om kurstilbudet vårt og mulighet for påmelding via lenka nedenfor (eller klikk på «kurs» øverst i menyen her på sida).

Kurstilbudet ved Bibliotek for medisin og helse våren 2018

Velkommen på kurs hos biblioteket i Kunnskapssenteret!

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , ,

Om forfatteren

Om forfatteren: Førstebibliotekar ved bibliotek for medisin og helse med fagansvar for medisin. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.