Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie og helsefag

Vårens kurstilbud er klart/Available courses at the library this Spring

Bibliotek for medisin og helse tilbyr flere åpne kurs for studenter og ansatte ved Fakultet for medisin og helse og St. Olavs hospital. I tillegg til våre populære kurs i referansehåndteringsprogrammet EndNote, har vi denne våren også flere kurs i bruk av fagdatabasen PubMed. Merk at vi har økt tilbudet av engelskspråkelige kurs. Det koster ingen ting å delta på våre kurs, men påmelding kreves.

Du finner mer informasjon om kurstilbudet vårt og mulighet for påmelding via lenka nedenfor (eller klikk på «kurs» øverst i menyen her på sida).

Kurstilbudet ved Bibliotek for medisin og helse våren 2017

Velkommen på kurs hos biblioteket!

——————————————————————————————–

The Medicine and Health Library offers several open courses to students and staff belonging to the Faculty of Medicine and Health Sciences and St. Olavs Hospital. This semester we offer English language courses in PubMed, EndNote and Information Skills traing for PhD-students. Attending ours courses is free of charge, but you have to register. Click on the link below to find more information and to register (see label «Language: English» for our English language courses).

Courses at the Medicine and Health Library Spring 2017

// Welcome to the library!

Stikkord: , , , , , , , , , ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.