Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie, helse og omsorgsfag

Redusert tilgang til e-tidsskrifter fra Lippincott Williams & Wilkins

En kraftig prisøkning fra Lippincott gjør at vi må redusere vårt e-tidsskrift tilbud fra forlaget. Vi beklager ovenfor de som måtte bli rammet av endringen og tilbyr oss å hjelpe til med skaffe artikler du ikke lenger kan lese online.

Til tross for aktive forhandlinger har de fire store universitetene i Norge ikke klart å få på plass en ny avtale for å erstatte Helsebibliotekets forlagspakke fra Lippincott Williams & Wilkins, som måtte sies opp i 2016 på grunn av økonomiske hensyn. Bibliotek for medisin og helse har en lokal avtale som sikrer ansatte ved NTNU og St. Olav tilgang til noen av de viktigste tidsskriftene fra forlaget. Grunnet en kraftig prisøkning må vi imidlertid redusere vårt lokale tilbud fra 2017. Dette vill sikkert mange merke og vi oppfordrer de som opplever problemer om å melde dette inn til oss (post@bmh.ntnu.no).

Vi minner om at det er mulig å bestille artikler fra tidsskrifter du ikke får tilgang til online, enten via Oria.no, eller ved å ta kontakt på epost (post@bmh.ntnu.no). Vi prioriterer slike henvendelser og klarer som regel å skaffe artiklene ganske raskt. Denne servicen er gratis.

Stikkord: ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Topp